πάμε μπροστά

Παρασκευή

16

Μάιος 2014

0

ΣΧΟΛΙΑ

Νίκος Ρηγόπουλος – SMS για στήριξη – Απάντηση για το θέμα του χρυσού θα δώσει;

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία ΑΝΑ.Σ.Α. Για Την Αλεξπολη, Δημοτικές Εκλογές, Μεγάλα θέματα δήμου, Παρατάξεις, Πασχάλης Δρακόπουλος, Στελεχών παράταξης "μαζί Πάμε Μπροστά", Φωτογραφίες/Γραφικά, Χρυσωρυχεία

Νίκος Ρηγόπουλος - ΑΝΑ.Σ.Α. για την Αλεξανδρούπολη

Νίκος Ρηγόπουλος – Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό “ΑΝΑ.Σ.Α. για την Αλεξανδρούπολη”

Πριν από λίγο έλαβα μήνυμα SMS στο κινητό μου από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με το συνδυασμό “ΑΝΑ.Σ.Α. για την Αλεξανδρούπολη”, κύριο Νίκο Ρηγόπουλο, για να τον στηρίξω στις δημοτικές εκλογές της Κυριακής 18/5/2014.

Καιρό τώρα μάταια ψάχνουμε τον κ. Ρηγόπουλο να τον ρωτήσουμε για τη θέση του για το θέμα των χρυσωρυχείων (απ’ όσο ξέρω δε μίλησε σε ραδιόφωνο και τηλεόραση κατά την προεκλογική περίοδο – αν κάνω λάθος παρακαλώ κάποιον να με ενημερώσει).

SMS Νίκου Ρηγόπουλου - υποψηφίου δημοτικού συμβούλου με το συνδυασμό "ΑΝΑ.Σ.Α. για την Αλεξανδρούπολη"

SMS Νίκου Ρηγόπουλου – υποψηφίου δημοτικού συμβούλου με το συνδυασμό “ΑΝΑ.Σ.Α. για την Αλεξανδρούπολη”

Η παράταξή του έχει ξεκάθαρη θέση στο θέμα (κόκκινη γραμμή τη λέει) ΚΑΤΑ της “επένδυσης”, ο επικεφαλής της συνυπέγραψε τη χθεσινή επιστολή μαζί με άλλους 12 υποψηφίους δημάρχους από τους δήμους Αλεξανδρούπολης, Κομοτηνής και Μαρώνειας-Σαπών, ο ίδιος όμως ο κ. Ρηγόπουλος αποφεύγει να απαντήσει για το θέμα.

Επειδή δεν είναι αργά, τον καλώ για άλλη μία φορά δημόσια να στείλει ένα email με τις θέσεις του για το θέμα ΠΡΙΝ την Κυριακή των εκλογών.

Ειδάλλως, ας κρίνουν οι ψηφοφόροι.