πάμε μπροστά

Τρίτη

11

Νοέμβριος 2014

0

ΣΧΟΛΙΑ

Απόφαση κατεδάφισης αυθαίρετης καλύβας στη θέση “Νυφίτσα” στο Δέλτα Έβρου

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία PDF, Αρχεία, Δέλτα Έβρου, Δημοσίευση στο "Διαύγεια", Διαύγεια, Μεγάλα θέματα δήμου

Διαύγεια - Διαφάνεια στο ΚράτοςΑναρτήθηκε στο Διαύγεια η απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης της Παρασκευής 7/11/2014 για “Κατεδάφιση – απομάκρυνση αυθαίρετων κατασκευών, από δημόσια δασική έκταση, στη θέση «ΝΥΦΙΤΣΑ» περιοχής Δέλτα Έβρου, του Δήμου Αλεξανδρούπολης Π.Ε Έβρου”.

Η απόφαση αναφέρει το ιστορικό των κλητεύσεων προς τον ιδιοκτήτη του αυθαίρετου κτίσματος (από τον Αύγουστο του 2014) για καλύβα εμβαδού 69,27 τ.μ. με πάνελ, υπερυψωμένους πασσάλους και επένδυση από πάνελ τρέιλερ, ενώ αναφέρονται αναλυτικά και οι συντεταγμένες του αυθαίρετου κτίσματος.

Η αποκεντρωμένη ζητά από το Δασαρχείο Αλεξανδρούπολης να επιδώσει το έγγραφο στον ιδιοκτήτη της καλύβας και να μεριμνήσει για την εκτέλεση της κατεδάφισης, δίνοντας περιθώριο 60 ημερών στον ιδιοκτήτη για να ασκήσει αίτηση ακύρωσης και αναστολής εκτέλεσης ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου της περιοχής.

Κατεδάφιση-απομάκρυνση αυθαίρετων κατασκευών στη θέση "ΝΥΦΙΤΣΑ" περιοχής Δέλτα Έβρου (ΑΔΑ: ΩΟΝ1ΟΡ1Υ-8ΚΗ)

Κατεδάφιση-απομάκρυνση αυθαίρετων κατασκευών στη θέση “ΝΥΦΙΤΣΑ” περιοχής Δέλτα Έβρου (ΑΔΑ: ΩΟΝ1ΟΡ1Υ-8ΚΗ) (Κλικ για μεγέθυνση)