πάμε μπροστά

Πέμπτη

20

Νοέμβριος 2014

0

ΣΧΟΛΙΑ

Σε δημοπρασία την Τρίτη 2/12/2014 το αναψυκτήριο του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής της Τ.Ι.Ε.Δ.Α. [Διαύγεια]

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία PDF, Αρχεία, Δημοπρασίες, Δημοσίευση στο "Διαύγεια", Δημοτικές Επιχειρήσεις, Διαύγεια, Τ.Ι.Ε.Δ.Α. Α.Ε.

Τ.Ι.Ε.Δ.Α. Α.Ε. (Τουριστική Ιαματική Επιχείρηση Δήμου Αλεξανδρούπολης)Αναρτήθηκε στο Διαύγεια η περίληψη της διακήρυξης για την διενέργεια πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκμίσθωση του αναψυκτήριου εμβαδού 33,14 τ.μ. στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής (Π.Κ.Α.) της Αλεξανδρούπολης. Την εκμίσθωση συμπεριλαμβάνεται το δικαίωμα χρήσης και αξιοποίησης του Πάρκου.

Στην περίληψη της διακήρυξης που δημοσιεύτηκε, το Δ.Σ. της Τ.Ι.Ε.Δ.Α. δεν αναφέρει την περίοδο που αφορά η εκμίσθωση.  Η ελάχιστη τιμή πρώτης προσφοράς μηνιαίου μισθώματος ανέρχεται στα 400 ευρώ.

Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2/12/2014 από 10:00 έως τις 12:00 στο κεντρικό γραφείο της Τ.Ι.Ε.Δ.Α. Α.Ε. στην Πλατείας Κύπρου 17 στην Αλεξανδρούπολη ενώπιον τριμελούς επιτροπής, ενώ σε περίπτωση που δεν εμφανιστούν πλειοδότες κατά την ορισθείσα ημέρα και ώρα η δημοπρασία θα επαναληφθεί την Δευτέρα 10/12/2014.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν αντίγραφα της διακήρυξης και να ενημερωθούν για τους όρους της σύμβασης μίσθωσης και τεχνικά θέματα από τα γραφεία της επιχείρησης στην ίδια διεύθυνση από 09:00 έως και 14:00 καθημερινά, ενώ είναι δυνατή και η διεξαγωγή επιτόπου θεώρησης του αντικειμένου της μίσθωσης.

Δείτε και μερικές παλαιότερες αναρτήσεις για το θέμα του αναψυκτηρίου του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής το οποίο και εκμίσθωνε ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Δέλτα Τηλεόρασης κ. Αντώνης Καμελίδης:

Αναψυκτήριο "ΕΚΕΙ" στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Αλεξανδρούπολης

Αναψυκτήριο “ΕΚΕΙ” στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Αλεξανδρούπολης

Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής - Κτίσμα και μεταλλικός οικίσκος

Αναψυκτήριο Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής – Κτίσμα και μεταλλικός οικίσκος