πάμε μπροστά

Παρασκευή

30

Σεπτέμβριος 2011

0

ΣΧΟΛΙΑ

Βίντεο από τις ειδήσεις των τοπικών καναλιών σχετικά με το 3ο Δημοτικό (14ο ΔΣ της 28/9/2011)

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία Δημοτικό Συμβούλιο, Μεταφορά 3ου Δημοτ.Σχολείου, Προ Ημερησίας Διάταξης, Φωτογραφίες/Γραφικά

Ακολουθούν βίντεο από τα τοπικά κανάλια σχετικά με το θέμα της ανταλλαγής του ακινήτου του 3ου δημοτικού σχολείου και του αύλειού του χώρου με άλλο ακίνητο αντίστοιχης αξίας ιδιοκτησίας της μητρόπολης.

Ακολουθεί συζήτηση στο δελτίο ειδήσεων της Δέλτα Τηλεόρασης της 30/9/2011 μεταξύ των κ.κ. Φαλέκα, Γρηγοριάδη, Ραπτόπουλου και Τρέλλη.

Σε αυτή, ο κ. Ραπτόπουλος, δημοτικός σύμβουλος της παράταξής μας, πρότεινε όχι μόνο να μη δοθεί το 3ο δημοτικό σχολείο για ανταλλαγή αλλά και να γίνει προσπάθεια αξιοποίησης και της Λεονταριδείου Σχολής ως σχολείου και τη μεταφορά του εκκλησιαστικού μουσείου σε άλλο ακίνητο ιδιοκτησίας της Μητρόπολης.

Ειδήσεις της Δέλτα Τηλεόρασης σχετικά με το θέμα που έθεσε ο μητροπολίτης κ. Άνθιμος για την ανταλλαγή του 3ου Δημοτικού Σχολείου με άλλο ακίνητο της μητρόπολης:

Ειδήσεις του ΘΡΑΚΗNET σχετικά με το ίδιο θέμα:

Και η σημερινή (30/9/2011) συνομιλία στο δελτίο ειδήσεων της Δέλτα Τηλεόρασης μεταξύ των κ.κ. Φαλέκα, Γρηγοριάδη, Ραπτόπουλου και Τρέλλη.