πάμε μπροστά

Παρασκευή

4

Νοέμβριος 2011

1

ΣΧΟΛΙΑ

Αθανάσιος Ζωγράφος – ασυμβίβαστος και ενοχλητικός (κατά τα λεγόμενά του) blogger

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία Πασχάλης Δρακόπουλος, Στελεχών παράταξης "μαζί Πάμε Μπροστά"

Αθανάσιος Ζωγράφος
Αθανάσιος Ζωγράφος (δεξιά), ασυμβίβαστος και ενοχλητικός blogger – κατά τα λεγόμενά του (κλικ για μεγέθυνση)

Το να διαγραφεί κανείς από την ακούσια ενημέρωση που προσφέρει μέσω ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (spam mail), αποδεικνύεται  δυσκολότερο απ’ ότι φαίνεται…

Όσοι τα λαμβάνουν, γνωρίζουν ότι στα spam mail του, όπως και όλων των spammers, αναφέρει στο υποσέλιδο:

Σύμφωνα με το άρθρο 14 του Νόμου 2672/98 (ΦΕΚ 290 τεύχος Α) το e-mail αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί spam διότι περιέχει τα στοιχεία του αποστολέα και δυνατότητα διαγραφής από τη λίστα παραληπτών. Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε mail από εμάς παρακαλούμε κάντε μας reply αυτό το μήνυμα με την λέξη “Διαγραφή” για θέμα.

Αίτηση διαγραφής από ανεπιθύμητα μηνύματα Αθ.Ζωγράφου

Αίτηση διαγραφής από ανεπιθύμητα μηνύματα Αθ.Ζωγράφου (κλικ για μεγέθυνση)

Ανάρτηση σε ThrakiLifeNews.blogspot.com την 3/11/2011

Ανάρτηση σε ThrakiLifeNews.blogspot.com την 3/11/2011 (κλικ για μεγέθυνση)

Η αποστολή, όμως, από μέρους μου, μίας απάντησης στο spam mail του (ώρα 13:41 με θέμα “Ακέφαλη -προς το παρόν- η χώρα! Σε ομηρία ο Πρωθυπουργός!”) με τη λέξη “Διαγραφή τώρα” στο θέμα, τον έκανε να αναρτήσει κείμενο στη νέα ιστοσελίδα του με την οποία ζητάει και τα ρέστα.

Σε αυτή του την ανάρτηση, ρωτάει τον κ. Κογιομτζή εάν γνωρίζει ποιος και για ποιό λόγο χρησιμοποιεί το email του :-) Αναφέρεται ακόμα σε τηλεφωνική του συνομιλία με τον επικεφαλής της παράταξης.

 

Κύριε Ζωγράφε,

Σας γνωρίζω, πως έχω οριστεί από τον κ. Κογιομτζή διαχειριστής της ιστοσελίδας της παράταξης, των email της και της σελίδας της στο Facebook. Το συγκεκριμένο email που αναφέρετε δεν είναι το προσωπικό του, χρησιμοποιείται για λογαριασμό της παράταξης στο Facebook και το έχουν χρησιμοποιήσει στο παρελθόν πολλά στελέχη της παράταξης για τις ανάγκες της. Συγχαρητήρια, λοιπόν, με την ανάρτησή σας αποκαλύψατε ποιός κρύβεται πίσω απ’τα email της παράταξης :-)

Για αναρτήσεις, απαντήσεις σε email κλπ που φέρουν την υπογραφή μου δεν ζητώ την άδεια του κ. Κογιομτζή αλλά δρω εν λευκώ και με προσωπική μου ευθύνη, όπως κάνω και τώρα.

Είναι πρόβλημά σας αν θέλετε να κάνετε θέμα στην ιστοσελίδα σας την αίτησή μου για διαγραφή από τη λίστα αλληλογραφία σας. Τα μηνύματά σας είναι spam. Δεν συναινέσαμε ποτέ στην αποστολή email από εσάς.

Τα email της παράταξης τα χρησιμοποιώ συνετά και εν γνώση του κ. Κογιομτζή. Προωθώ μηνύματα που είναι σημαντικά στον ίδιο και διαγράφω spam mail σαν τα δικά σας από τους λογαριασμούς μας.

Για δεύτερη φορά σας παρακαλώ να αφαιρέσετε άμεσα το συγκεκριμένο email από τη λίστα σας και να μην ξαναστείλετε δημοσιεύσεις της σελίδας σας στην παράταξή μας ή σε οποιοδήποτε από τα στελέχη μας, χωρίς να σας το έχει πριν ζητήσει.

Πασχάλης Δρακόπουλος

1 Σχόλιο