πάμε μπροστά

Τρίτη

31

Ιανουάριος 2012

0

ΣΧΟΛΙΑ

Συνεντεύξεις κ.κ. Ζητάκη, Ραπτόπουλου και Κογιομτζή την 26/1/2012 στο Maximum FM

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία Απευθείας Αναθέσεις, Δημοτικό Συμβούλιο, Διαύγεια, Επιτροπές, Ηχητικά, Κρεατοβιομηχανία Θράκη ΑΕ, Οικονομική Επιτροπή (Ο.Ε.)

Ακολουθούν οι συνεντεύξεις των κ.κ. Ζητάκη, Ραπτόπουλου και Κογιομτζή στο ραδιοφωνικό σταθμό Maximum FM 93,6 την Πέμπτη 26/1/2012 και στο δημοσιογράφο Δημήτρη Κολιό.

Σε αυτό αναφέρονται στα θέματα που ετέθησαν από την αντιπολίτευση στο χθεσινό ΔΣ της 25/1/2012 και συγκεκριμένα:

Ο κ. Ζητάκης και ο κ. Ραπτόπουλος στο θέμα των εξόδων παραστάσεως προέδρου και αντιπροέδρου του Πολυκοινωνικού των 80.000 ευρώ,

Ο κ. Ραπτόπουλος και ο κ. Κογιομτζής αναφέρονται στις αναθέσεις από τον κ. δήμαρχο δύο διερευνητικών μελετών για την ιχθυαγορά και το κτίριο της κρεατοβιομηχανίας Θράκη ΑΕ

Ο κ. Ραπτόπουλος αναφέρεται ακόμα στο θέμα καθορισμού εξόδων παράστασης των προέδρων και αντιπροέδρων των σχολικών επιτροπών Α’βάθμιας και Β’βάθμιας εκπαίδευσης, τα οποία η δημοτική αρχή καθόρισε στο ανώτατο ποσό που είχε το δικαίωμα να κάνει, ήτοι 1000 ευρώ για τον πρόεδρο κ. Σπηλιωτόπουλο και 400 ευρώ για τον αντιπρόεδρο κ. Κοζάρη.

Την ίδια ημέρα, το μεσημέρι, έγινε ορθή επανάληψη της ανάρτησης για τα έξοδα παραστάσεως προέδρου και αντιπροέδρου του Πολυκοινωνικού, κυρίων Ζητάκη και Κοζάρη. Από το ποσό των 80.000 ευρώ (όπως φαίνεται στην ανάρτηση στο Διαύγεια της 18/01/2012 και ώρα 11:45:54) στη διορθωμένη απόφαση φαίνεται το ποσό των 23.520 ευρώ (δείτε τη δεύτερη, διορθωμένη ανάρτηση εδώ).

Ακούστε κάνοντας κλικ:

Οι συνεντεύξεις παρατίθενται με τη χρονική σειρά με την οποία εδόθησαν.

Ακολούθησε η συνέντευξη του κ. δημάρχου, την οποία μπορείτε να διαβάσετε και να ακούσετε σε προηγούμενη ανάρτησή μας κάνοντας κλικ εδώ.