πάμε μπροστά

Δευτέρα

20

Φεβρουάριος 2012

0

ΣΧΟΛΙΑ

Απαντήσεις κ.κ. Τσιαούση και Λαμπαρδή το πρωί της 20/2/2012 στα τοπικά ραδιόφωνα

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία Αμοιβές στελεχών ΝΠΔΔ, Δημοσίευση στο "Διαύγεια", Διαύγεια, Ηχητικά, Μεγάλα θέματα δήμου, Οικονομικά δήμου

Αναφορικά με το θέμα «καταβολή παρακρατηθέντων εξόδων κίνησης από 1/1/2006 έως 24/6/2009» από το Πολυκοινωνικό (πρώην ΚΕΠΑΚΥ) του Δήμου Αλεξανδρούπολης στη βουλευτή Έβρου κ. Τσαούση Ελένη σήμερα το πρωί είχαμε δηλώσεις των εμπλεκομένων.

Το πρωί της Δευτέρας 12/2/2012 και ώρα 08:48 έδωσε συνέντευξη στο δημοσιογράφο Δημήτρη Κολιό του Maximum FM 93,6 η κ. Τσιαούση (για να την ακούστε κάντε κλικ εδώ).

Ακολούθησε συνέντευξη της ίδιας στο ραδιόφωνο του Δήμου Αλεξανδρούπολης, Σφερικός FM, την ίδια μέρα και ώρα 10:00 (για να την ακούστε κάντε κλικ εδώ).

Τέλος, συνέντευξη στο ραδιοσταθμό Maximum FM 93,6 και στο Δημήτρη Κολιό έδωσε και η πρώην πρόεδρος του ΚΕ.ΠΑ.Κ.Υ. κυρία Άννα Λαμπαρδή, η οποία μίλησε για το ιστορικό της υπόθεσης ενώ είχε και ένα προσωπικό ξέσπασμα εκφράζοντας την πικρία της, η οποία την οδήγησε εν τέλει σε παραίτηση από τη θέση της προέδρου του ΚΕ.ΠΑ.Κ.Υ., μετά από εξήμιση χρόνια προσφοράς. Αναρωτήθηκε μάλιστα αν αντίστοιχοι λόγοι οδήγησαν και τον κ. Χρήστο Κατσαντούρα σε παραίτηση από την ίδια θέση στο τέλη Νοέμβρη του 2011 (για να την ακούστε κάντε κλικ εδώ).

Τα συμπεράσματα δικά σας…