πάμε μπροστά

Τρίτη

21

Φεβρουάριος 2012

0

ΣΧΟΛΙΑ

Απολογισμός Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης και Δημοτικής Αρχής για το έτος 2011

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία PDF, Ανεπίσημα Πρακτικά, Αρχεία βίντεο, Δημοτικό Συμβούλιο, Δημοτικού Συμβουλίου, Ημερήσια Διάταξη, Ηχητικά, Φωτογραφίες/Γραφικά

Τη Δευτέρα 20/2/2012 στο Δημοτικό Θέατρο του Δήμου Αλεξανδρούπολης διεξήχθη η ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με θέματα:

1) τον απολογισμό για το έτος 2011 του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, κ. Βασματζίδη Χρήστου, και
2) τον απολογισμό για το έτος 2011 της Δημοτικής Αρχής με εισηγητή το δήμαρχο κ. Λαμπάκη Ευάγγελο.

Μπορείτε να ακούσετε όλο το δίωρο της συνεδρίασης και να δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση και την ίδια την παρουσίαση του κ. δημάρχου, όπως μας την απέστειλε προ ημερών το γραφείο του, το οποίο με την ευκαιρία ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία το 2011.

Ευχαριστούμε τον κ. δήμαρχο για τα καλά του λόγια για το ρόλο της αντιπολίτευσης τη χρονιά που πέρασε, μας ικανοποίησε το συναινετικό κλίμα της ημέρας και η αυτοκριτική του. Τον διαβεβαιώνουμε ότι θα είμαστε μαζί του σε όλα όσα μας βρίσκουν σύμφωνους και θα του ασκούμε δυναμική αλλά καλοπροαίρετη κριτική σε όσα διαφωνούμε, πάντα με γνώμονα το καλό της πόλης και των συνδημοτών μας.

Ακολουθεί όλος ο απολογισμός σε ηχητικά αρχεία μαζί με τα έγγραφα και τα slides που συνοδεύουν τις εισηγήσεις του κάθε ομιλητή. Σύντομα θα ανεβούν και βίντεο από την ημέρα.

01. Εισαγωγή στην ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για τον απολογισμό πεπραγμένων του 2011 από τον πρόεδρο του ΔΣ, κ. Θεόδωρο Αγγλιά

02. Απολογισμός 2011 του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, κ. Χρήστου Βασματζίδη

Ετήσια έκθεση 2011 του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης

03. Απολογισμός Πεπραγμένων 2011 της δημοτικής αρχής από το δήμαρχο, κ. Ευάγγελο Λαμπάκη

Διαφάνειες της παρουσίασης του Απολογισμού Πεπραγμένων 2011 του κ. δημάρχου

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση.

(Μπορείτε να τις κατεβάσετε και να τις χρησιμοποιήσετε ελεύθερα, σας παρακαλούμε να αναφέρετε σαν πηγή σας το pamemprosta.org)