πάμε μπροστά

Τρίτη

28

Φεβρουάριος 2012

0

ΣΧΟΛΙΑ

Παραίτηση και αντικατάσταση κ.κ. Σοφίας Λαμπάκη και Βασιλικής Μιχαλάκου-Λαμπάκη από το Φόρουμ

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία Δελτία Τύπου, Ειδική Οικονομική Ζώνη (ΕΟΖ), Μεγάλα θέματα δήμου, Χρηματοοικονομικό Φόρουμ Θράκης

Μόλις αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του χρηματοοικονομικού Φόρουμ Θράκης η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Οι κυρίες Σοφία Λαμπάκη και Βασιλική Μιχαλάκου-Λαμπάκη αποχώρησαν προς μεγάλη μας λύπη από το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματοοικονομικού Φόρουμ Θράκης για προσωπικούς λόγους. Τις ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη προσφορά τους στον τόπο μας και στον φορέα μας. Προσδοκούμε σε μία μελλοντική και το ίδιο καλή συνεργασία.

Επίσης ανακοινώνουμε πως Αντιπρόεδρος του Χρηματοοικονομικού Φόρουμ Θράκης ανακηρύχθηκε ο κύριος Κωνσταντίνος Παλακίδης. Είμαστε σίγουροι πως η πολύχρονη εμπειρία του, οι σημαντικές του γνώσεις και η αγάπη του για τον τόπο αυτό θα συνεισφέρουν ενεργά στην ενίσχυση της Θράκης και στη στήριξη του φορέα μας.»

Οι παραιτήσεις έρχονται μετά τον θόρυβο που ξέσπασε από την αποκάλυψη του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, κ. Γρηγοριάδη, περί συμμετοχής τους στο ΔΣ του Χρηματοοικονομικού Φόρουμ, στην εφημερίδα “Η Γνώμη” της 27/1/2012 και στο ραδιοφωνικό σταθμό Maximum FM 93,6 και το δημοσιογράφο Δημήτρη Κολιό, μία μέρα πριν (δείτε παλαιότερη ανάρτησή μας, εδώ).

Πηγή: https://www.economicforumofthrace.eu/?p=1024

 

Προσθήκη 29/2/2012 ώρα 14:30

Στην ιστοσελίδα dimosia.gr δημοσιεύεται ότι η μεν κ. Βίκυ Λαμπάκη παραιτήθηκε από το Φόρουμ το Σεπτέμβριο του 2011 και η δε κ. Σοφία Λαμπάκη τον Ιανουάριο του 2012. Ο εκπρόσωπος Τύπου του Φόρουμ κ. Αντώνης Τελόπουλος δικαιολόγησε την καθυστέρηση αυτής της ανακοίνωσης λόγω του γεγονότος ότι “όλο αυτό το διάστημα στο Φόρουμ γίνονταν κάποιες διεργασίες, οι οποίες ολοκληρώθηκαν και κρίθηκε σκόπιμο να γίνει τώρα η ανακοίνωση”.