πάμε μπροστά

Πέμπτη

15

Μάρτιος 2012

0

ΣΧΟΛΙΑ

Η Συν-Είδηση του Πολίτη, με το Σταύρο Αποστολίδη στη Δέλτα Τηλεόραση την Πέμπτη 1/3/2012

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία Ανάπλαση παραλιακής ζώνης, Αρχεία βίντεο, Γρηγοριάδης Νίκος, Δευτεραίος Σάββας, Λαμπάκης Ευάγγελος, Μεγάλα θέματα δήμου, Οικονομικά δήμου, Προϋπολογισμός, Ραπτόπουλος Γιώργος, Συνεντεύξεις, Τεχνικό Πρόγραμμα

Παρακολουθείστε την πρώτη εκπομπή “Η Συν-ΕΙΔΗΣΗ του Πολίτη” με το δημοσιογράφο Σταύρο Αποστολίδη από τη συχνότητα της Δέλτα Τηλεόρασης, όπως αυτή προβλήθηκε στις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης 1/3/2012.

Προσκεκλημένοι της πρώτης αυτής εκπομπής, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Βαγγέλης Λαμπάκης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Νίκος Γρηγοριάδης,  ο επικεφαλής της παράταξης “μαζί Πάμε Μπροστά” κ. Γιώργος Ραπτόπουλος και ο επικεφαλής της παράταξης “Λαϊκή Συσπείρωση” κ. Σάββας Δευτεραίος.

Η συζήτηση έγινε με αφορμή τον Απολογισμό Πεπραγμένων 2011 της Δημοτικής Αρχής τη Δευτέρα 20/2/2012 στην Αλεξανδρούπολη και την Τετάρτη 22/2/2012 στις Φέρες και κάλυψε το θέμα των οικονομικών του δήμου, του τεχνικού προγράμματος, την ανάπλαση της παραλιακής ζώνης, τα τροφεία των παιδικών σταθμών, η αύξηση 80% των τελών ύδρευσης της ΔΕΥΑΑ, το Χρηματοοικονομικό Φόρουμ, το Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων, κ.ά. θέματα του Καλλικρατικού δήμου Αλεξανδρούπολης. Στο κλείσιμο της συζήτησης, παρακολουθούμε και μάθημα ερμηνείας  από τον κ. δήμαρχο στον κ. Γρηγοριάδη της παροιμίας “φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης”.