πάμε μπροστά

Δευτέρα

19

Μάρτιος 2012

0

ΣΧΟΛΙΑ

Δελτίο Τύπου παράταξης “μαζί Πάμε Μπροστά”

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία Δελτία Τύπου, μαζί Πάμε Μπροστά, Παρατάξεις, Παράταξης "μαζί Πάμε Μπροστά" (1/1/2011-31/8/2014)

Αλεξανδρούπολη 19/03/2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η διαδρομή στη ζωή, την κοινωνία και την πολιτική του Γιώργου Ραπτόπουλου είναι γνωστή. Χαρακτηριστικό στοιχείο της η συνέπεια λόγων και έργων. Η εντιμότητα και η ηθική του επίσης γνωστή. Εάν αυτό κάποιους σε επίπεδο κοινωνίας ή σε επίπεδο πολιτικής ενοχλεί, αφορά αυτούς και όχι το Γιώργο Ραπτόπουλο. Ο κ. Δήμαρχος στην απάντησή του στην παράταξή μας και τον επικεφαλής μας Γιώργο Ραπτόπουλο, προσπάθησε να απαντήσει σε αυτά που εμείς καταγγείλαμε. Δυστυχώς οι απαντήσεις δεν έπεισαν ούτε τον ίδιο, πολύ δε περισσότερο τους πολίτες του δήμου Αλεξανδρούπολης. Έννοιες όπως «πολιτικός τυχοδιωκτισμός» και «πολιτική αλητεία», με στοιχεία και χαρακτηριστικά ψάξτε αλλού να τα βρείτε, εκτός εάν κάποιοι εξ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια.

Επαναλαμβάνουμε με καθαρή τη συνείδησή μας για μια ακόμη φορά ότι ο κ. Λαμπάκης:

Απέτυχε στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ και προφανώς δεν την αντιλαμβάνεται

Απέτυχε στη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και προφανώς δεν την επιθυμεί

Πέτυχε στον ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΣΜΟ γιατί απλά δε γνωρίζει να λειτουργεί διαφορετικά

Όσο ο κ. Δήμαρχος, με τα «λόγια» και τα «έργα» του συνεχίζει να υποβαθμίζει το Δήμο μας, τις υπηρεσίες του, τους θεσμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τους πολίτες, εμάς θα μας βρίσκει απέναντί του.

Δημοτική Παράταξη
Δήμου Αλεξανδρούπολης
«μαζί ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ»