πάμε μπροστά

Τετάρτη

28

Μάρτιος 2012

0

ΣΧΟΛΙΑ

Έγκριση μείωσης των οφειλών του Ιωακείμειου Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Αλεξανδρούπολης κατά 50% από τη Δ.Ε.Υ.Α.Α.

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία PDF, Δ.Ε.Υ.Α.Α., Δημοσίευση στο "Διαύγεια", Δημοτικές Επιχειρήσεις, Διαύγεια

Την Τρίτη 27/3/2012 και ώρα 10:24:50, αναρτήθηκε στο Διαύγεια η ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.Α. με θέμα “Έγκριση μείωσης των οφειλών του Ιωακείμειου Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Αλεξανδρούπολης κατά 50%”

Από τη συνεδρίαση απουσίαζε ο διοικητικός σύμβουλος κ. Γιώργος Ραπτόπουλος καθώς η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε για άλλη μία φορά στις 14:00, παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις του για συνεδριάσεις κατά τις απογευματινές ώρες μη εργάσιμων ημερών. O κ. Φουντουκίδης Λάζαρος, πρώην πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Α. και δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης, παρά το ότι ήταν παρών στη συγκεκριμένη συνεδρίαση,

ΔΣ της ΔΕΥΑΑ την 21/3/2012 - Παρόντες Σύμβουλοι
Παρόντες Σύμβουλοι στο ΔΣ της ΔΕΥΑΑ της 21/3/2012

κατά την ψήφιση του εν λόγω θέματος προφανώς βγήκε από την αίθουσα δηλώνοντας απών.

ΔΣ της ΔΕΥΑΑ την 21/3/2012 - Αποτελέσματα Ψηφοφορίας
Αποτελέσματα ψηφοφορίας στο ΔΣ της ΔΕΥΑΑ της 21/3/2012

Το θέμα ήρθε ως εκτός ημερησίας διάταξης και κατόπιν αίτησης της Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης για μείωση των οφειλών του Γηροκομείου “στα πλαίσια της ευρύτερης και σταθερής συνεργασίας της με το Δήμο Αλεξανδρούπολης στα συνεχιζόμενα κοινωνικά προγράμματα απόρων και ευπαθών συμπολιτών μας”.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην εισήγηση του προέδρου κ. Γιώργου Ουζουνίδη, “στο πλαίσιο αυτό και η Δ.Ε.Υ.Α.Α. συμβάλλοντας στη διατήρηση και αύξηση των πολύτιμων κοινωνικών πρωτοβουλιών της Ιεράς Μητρόπολης, συμβολικά αναλαμβάνει την περικοπή των αναφερομένων οφειλών κατά ποσοστό 50%”.

Την απόφαση καταψήφισαν 2 μέλη του Δ.Σ. ενώ, όπως αναφέραμε και προηγουμένως, απών δήλωσε ο κ. Φουντουκίδης Λάζαρος.

 

Διαβάστε την πλήρη ανάρτηση στο Διαύγεια, κάνοντας κλικ εδώ.