πάμε μπροστά

Πέμπτη

29

Μάρτιος 2012

0

ΣΧΟΛΙΑ

Ο κ. Ραπτόπουλος στη Δέλτα Τηλεόραση για Α.ΠΟ.Κ.Δ.Α. και αναθέσεις δήμου

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία Α.ΠΟ.Κ.Δ.Α., Απευθείας Αναθέσεις, Αρχεία βίντεο, Δημοπρασίες, Δημοσίευση στο "Διαύγεια", Δημοτικές Επιχειρήσεις, Διαγωνισμοί, Διαύγεια, Διαφάνεια, Μεγάλα θέματα δήμου, Πολυκοινωνικό, Ραπτόπουλος Γιώργος, Συνεντεύξεις

Ο κ. Ραπτόπουλος Γιώργος εμφανίστηκε στο χθεσινοβραδινό (28/3/2012) δελτίο ειδήσεων της Δέλτα Τηλεόρασης. Αναφέρθηκε στο θέμα των προμηθειών υλικών πυρόσβεσης και πυρανίχνευσης του Α.ΠΟ.Κ.Δ.Α. Τόνισε ότι δεν καταλαβαίνει την ελλειπή τιμολόγηση που ισχυρίζεται ο κ. Ζιώγας, ενώ επανέλαβε τα λόγια του προέδρου του Α.ΠΟ.Κ.Δ.Α. στο δελτίο ειδήσεων της 27/3/2012:

Τι έκανε ο προμηθευτής; Χωρίς να ξέρει, κι εμείς χωρίς να ξέρουμε, στο τιμολόγιο. Επέλεξε πέντε είδη και πάνω εκεί προσάρτησε τα χρήματα της άλλης δουλειάς και φαίνονται να είναι λίγο ανεβασμένα. Αυτό και τίποτε περισσότερο.

Ο κ. Ραπτόπουλος εξέφρασε την άποψη ότι οι αναρτήσεις στο Διαύγεια πρέπει να αντιμετωπίζονται με ιδιαίτερη σοβαρότητα από όλους ώστε να γίνουν πράξη οι προεκλογικές εξαγγελίες του κ. δημάρχου για “γυάλινο δημαρχείο”.

Αναρωτήθηκε αν ανεβαίνουν όλες οι αποφάσεις στο Διαύγεια, όπως πρέπει.

Θύμισε  παλαιότερες προβληματικές αναρτήσεις στο Διαύγεια του Πολυκοινωνικού και των απ’ευθείας αναθέσεων του κ. δημάρχου για μελέτες για το εργοστάσιο Θράκη Α.Ε. και την ιχθυαγορά.

Ξεκαθάρισε ότι η παράταξή μας αποδέχεται και σέβεται το ρόλο της αντιπολίτευσης στον οποίο και την κατέταξε ο κόσμος. Προσπαθούμε κατά το δυνατόν να ανταποκριθούμε σε αυτό τον ρόλο και να είμαστε χρήσιμοι για τους συμπολίτες μας. Δεσμεύτηκε ότι η παράταξή μας θα ελέγχει όσες αναρτήσεις ανεβαίνουν στο Διαύγεια, με τα πενιχρά μέσα που διαθέτουμε.

Δείτε όλη τη συνέντευξη, εδώ:

Δείτε τη συνέντευξη του κ. Ζιώγα Χρήστου στη Δέλτα Τηλεόραση την 27/3/2012: