πάμε μπροστά

Τετάρτη

4

Απρίλιος 2012

0

ΣΧΟΛΙΑ

Υπογραφή ετήσιας σύμβασης έργου ιατρού παθολόγου με το Πολυκοινωνικό

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία Δημοσίευση στο "Διαύγεια", Διαύγεια, Πολυκοινωνικό, Σύμβαση Έργου

Πολυκοινωνικό - Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Περιβάλλοντος Δήμου Αλεξανδρούπολης Ν.Π.Δ.Δ.Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες πρόσληψης ιατρού στο Πολυκοινωνικό του Δήμου Αλεξανδρούπολης (δείτε παλαιότερη σχετική μας ανάρτηση, κάνοντας κλικ εδώ).

Με σημερινή ανάρτηση (4/4/2012 και ώρα 12:11:01) στο Διαύγεια, το Πολυκοινωνικό ανακοινώνει την υπογραφή συμφωνητικού σύναψης σύμβασης έργου με τον ιατρό παθολόγο κ. Ευστάθιο Λευθεριώτη, ο οποίος αναλαμβάνει:

  • τα καθήκοντα ιατρού παθολόγου στα μέλη του ΚΑΠΗ, για το χρονικό διάστημα από 1/4/2012 έως 31/3/2013.
  • τη συνταγογραφία των ασφαλισμένων όλων των ταμείων – την πρόληψη (μέσω καθοδήγησης εργαστηριακών εξετάσεων) – τον αντιγριπικό εμβολιασμό και την ενημέρωση.
  • τη θεώρηση ατομικών βιβλιαρίων υγείας των εργαζομένων σε επιχειρήσεις και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Η αμοιβή του θα είναι 10.000 ευρώ κατ’αποκοπή ετησίως και θα γίνει σε 12 ισόποσες δόσεις στο τέλος κάθε μήνα ύστερα από έκδοση σχετικού δελτίου παροχής υπηρεσιών. Στο ποσό συμπεριλαμβάνεται ο φόρος εισοδήματος ο οποίος θα παρακρατείται από το Πολυκοινωνικό και θα αποδίδεται στην εφορία.

Το ωράριο εργασίας θα είναι:

  • Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:00 π.μ. έως 11:00 π.μ. στο χώρο του ΚΑΠΗ (Εθνικής Αντιστάσεως 106, Αλεξανδρούπολη)
  • Κάθε Παρασκευή από 08:00 π.μ. έως 11:00 π.μ. εξέταση εργαζομένων σε επιχειρήσεις και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Για να ενημερωθείτε για την ανάρτηση στο Διαύγεια, κάντε κλικ εδώ.