πάμε μπροστά

Κυριακή

8

Απρίλιος 2012

0

ΣΧΟΛΙΑ

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης τη Δευτέρα 9/4/2012 και ώρα 14:00

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία Δημοτική Κοινότητα Αλεξ/πολης, Κοινότητες, Πρόσκληση Δημ. Κοινότητας Αλεξ/πολης

Αλεξανδρούπολη 6/04/2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας καλούμε να προσέλθετε την Δευτέρα 9/04/2012 και ώρα 14:00 στο Δημαρχείο στην αίθουσα Δ.Σ. σε συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης του Δήμου Αλεξανδρούπολης για συζήτηση και λήψη απόφασης των παρακάτω θεμάτων:

  1. Διεκδίκηση της έλευσης της έδρας Αρσακείου εκπαιδευτηρίου στην πόλη της Αλεξανδρούπολης. (Εισηγητής κ. Γκιουμουσίδης Χρήστος)
  2. Σταδιακή μετατροπή του Πάρκου-Άλσους Εγνατία σε μεικτό δάσος κωνοφόρων και πλατύφυλλων ειδών. (Εισηγητής κ. Γκιουμουσίδης Χρήστος)
  3. Εξέταση του θέματος ίδρυσης ανθοκομικής έκθεσης μέσα στην περίοδο των Ελευθερίων σε συνδυασμό βέβαια με τις παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις. (Εισηγητής κ. Γκιουμουσίδης Χρήστος)
  4. Υιοθέτηση του ποδηλάτου και της μοτοσικλέτας από την Δημοτική Αστυνομία για την εντός της πόλεως βέλτιστη άσκηση των καθηκόντων της. (Εισηγητής κ. Γκιουμουσίδης Χρήστος)
  5. Καθαρισμός των πάρκων και απαγόρευση στους ιδιοκτήτες κατοικιδίων να εισέρχονται με τα τετράποδά τους σε συνδυασμό με επιβολή προστίμων από την Δημοτική Αστυνομία.  (Εισηγητής κ. Ματζιάρης Παναγιώτης)
  6. Παρέμβαση-Επιδιορθώσεις στην περίφραξη των γηπέδων τένις όπισθεν του πρώην ΑΟΔΑ (νυν Κοινωνικό Ιατρείο & Φαρμακείο του Δήμου). (Εισηγητής κ. Ματζιάρης Παναγιώτης)
  7. Ο χώρος που γίνεται η λαϊκή το Σάββατο επί της Παπαναστασίου να επιστρωθεί με άσφαλτο και να καθαρίζεται. (Εισηγητής κ. Κωστικίδης Παναγιώτης)
  8. Χορήγηση προέγκρισης αδειών ίδρυσης καταστημάτων – Χορήγηση αδειών λειτουργίας μουσικής. (Εισηγητής κ. Στογίδου Μ.)

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ

ΠΟΝΤΙΚΑ ΜΑΡΙΑ