πάμε μπροστά

Δευτέρα

9

Απρίλιος 2012

0

ΣΧΟΛΙΑ

Δελτίο τύπου της παράταξης “μαζί Πάμε Μπροστά”

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία Δελτία Τύπου, μαζί Πάμε Μπροστά, Παρατάξεις, Παράταξης "μαζί Πάμε Μπροστά" (1/1/2011-31/8/2014)

Δημοτική Παράταξη "μαζί Πάμε Μπροστά"

Δημοτική Παράταξη
«μαζί ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ»
Δήμου Αλεξανδρούπολης

 

Αλεξανδρούπολη 9/04/2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πολιτική χωρίς πολίτες
επιθυμεί ο κ. Δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά ο κ. Λαμπάκης απογοήτευσε. Θα περίμενε κανείς από τον «πρώτο δημότη» να αντιλαμβάνεται πως το αντίδοτο απέναντι στην ηθική κρίση της πολιτικής, δεν είναι ούτε ο λαϊκισμός, ούτε τα ψεύδη, ούτε η αλαζονεία αλλά ούτε και οι ύβρεις.

Γνωρίζει  πάρα πολύ καλά ο κ. Λαμπάκης, ότι στα δύο προγραμματισμένα ραντεβού που αναφέρει στην ανακοίνωσή του, ο επικεφαλής της παράταξής μας κ. Ραπτόπουλος δεν προσήλθε γιατί πάγια θέση του είναι πως όλα τα θέματα πρέπει να εισάγονται προς συζήτηση εντός του Δημοτικού Συμβουλίου και ως επικεφαλής παράταξης αρνείται την συμμετοχή του σε οποιεσδήποτε προ δεσμεύσεις ή προ συνεννοήσεις που έχουν την οσμή της «καμαρίλας» και όχι την διαύγεια της αληθινής δημοκρατικής διαδικασίας εντός του δημοτικού συμβουλίου.

Γνωρίζει επίσης ότι στις άνω προσκλήσεις δεν προσήλθαν ούτε οι επικεφαλής των άλλων παρατάξεων. Πράγμα που ψευδώς ισχυρίζεται και επιμελώς κρύβει.

Όλα τα παραπάνω δεν δημιουργούν έκπληξη σε κανένα, διότι είναι μια προσφιλής τεχνική του κ. Λαμπάκη που αφορά σε επιθέσεις τόσο εναντίον της παρατάξεώς μας, όσο και του επικεφαλής κ. Γιώργου Ραπτόπουλου. Επιθέσεις με περιεχόμενο αναληθέςάηθες και εξυβριστικές τις οποίες δεχόμαστε.

Αυτή τη φορά όμως ο κ. Λαμπάκης υπερέβη τα εσκαμμένα και εισήλθε σε προσωπικό επίπεδο, στο σημείο που κάνει μνεία στην προ μηνών απουσία του κ. Γιώργου Ραπτόπουλου από την τότε συνάντησή του με τους επικεφαλής των άλλων δημοτικών παρατάξεων για το θέμα της διεκδίκησης της δυτικής χερσαίας ζώνης του λιμένα με τον ΟΛΑ. Πράγματι ο κ. Ραπτόπουλος δεν προσήλθε σε εκείνη την συνάντηση. Ήταν γνωστό όμως σε όλους ότι η απουσία του οφειλόταν στο γεγονός ότι ζούσε τις δραματικές στιγμές του επικείμενου θανάτου της μητέρας του, μια πραγματικότητα την οποία γνώριζε ο κ. Λαμπάκης. Θεωρούμε ότι είναι άηθεςαντιδεοντολογικό και αρκούντως «πολιτικά κανιβαλιστικό» να μετέρχεται τέτοιων επιχειρημάτων που αφορούν στο προσωπικό δράμα μιας σημαντικής απώλειας.

Για πολλοστή φορά λέμε ότι ο κ. Λαμπάκης:

  • Απέτυχε στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ και προφανώς δεν την αντιλαμβάνεται
  • Απέτυχε στη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και προφανώς δεν την επιθυμεί
  • Πέτυχε στον ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΣΜΟ γιατί απλά δε γνωρίζει να λειτουργεί διαφορετικά

Σε ένα πράγμα συμφωνούμε πράγματι οι δημότες μπορούν να κρίνουν!!!

Δημοτική Παράταξη
«μαζί ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ»
Δήμου Αλεξανδρούπολης