πάμε μπροστά

Δευτέρα

30

Απρίλιος 2012

0

ΣΧΟΛΙΑ

Η μελέτη του Α.ΠΟ.Κ.Δ.Α. για την ενεργητική πυροπροστασία του κλειστού γυμναστηρίου της πόλης

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία PDF, Α.ΠΟ.Κ.Δ.Α., Απευθείας Αναθέσεις, Δημοσίευση στο "Διαύγεια", Δημοτικές Επιχειρήσεις, Διαύγεια, Παράταξης "μαζί Πάμε Μπροστά" (1/1/2011-31/8/2014)

Χρήστος Ζιώγας, πρόεδρος Α.ΠΟ.Κ.Δ.Α.
Χρήστος Ζιώγας, πρόεδρος Α.ΠΟ.Κ.Δ.Α.

Τη Μεγάλη Τρίτη 10/4/2012, μετά την οικονομική επιτροπή εκείνης της ημέρας, ο πρόεδρος του Α.ΠΟ.Κ.Δ.Α. κ. Χρήστος Ζιώγας ανταποκρίθηκε στο από 4/4/2012 αίτημά μας και μας προμήθευσε με αντίγραφο της μελέτης ενεργητικής πυροπροστασίας του κλειστού γηπέδου Αλεξανδρούπολης. Σύμφωνα με τον κ. Ζιώγα,  βάσει αυτής της μελέτης έγιναν οι προ μηνός προμήθειες πυροσβεστήρων, πυράντοχης πόρτας και συστήματος πυρανίχνευσης (δείτε την αρχική ανάρτηση και τη δεύτερη ανάρτηση).

Αρχικά, ζητούμε συγγνώμη από τον Ζιώγα για την καθυστέρηση ανάρτησης της παρούσας μελέτης, λόγω των εορτών του Πάσχα και ιεράρχησης προτεραιοτήτων.

Στη μελέτη βέβαια, οι ποσότητες πυροσβεστήρων που αναφέρονται είναι διαφορετικές από αυτές που τελικά προμηθεύτηκε ο Α.ΠΟ.Κ.Δ.Α.

Απευθείας Αναθέσεις Α.ΠΟ.Κ.Δ.Α. - Μετά τις ορθές επαναλήψεις
Απευθείας Αναθέσεις Α.ΠΟ.Κ.Δ.Α. – Μετά τις ορθές επαναλήψεις (κλικ για μεγέθυνση)

Για παράδειγμα, ενώ στις ορθές επαναλήψεις της 30/3/2012, όπως φαίνεται στον παραπάνω πίνακα, ο Α.ΠΟ.Κ.Δ.Α. προμηθεύεται 10 πυροσβεστήρες ξηρής σκόνης φορητούς 6 κιλών (PA6 Kg), η μελέτη αναφέρει ότι απαιτείται αγορά 31 τέτοιων πυροσβεστήρων.

Προμήθεια πυροσβεστήρων βάσει μελέτης ενεργητικής πυροπροστασίας της 5/1/2012
Προμήθεια πυροσβεστήρων βάσει μελέτης ενεργητικής πυροπροστασίας της 5/1/2012

Κλείνοντας, αναρτούμε τη μελέτη και τα υπόλοιπα έγγραφα που μας προμήθευσε ο κ. Ζιώγας, προς ενημέρωση όλων των συνδημοτών μας.

  1. Μελέτη Ενεργητικής Πυροπροστασίας
  2. Πινακίδιο κάτοψης ισογείου του Κλειστού Γυμναστηρίου για την έκδοση πιστοποιητικού πυρασφάλειας
  3. Πρώτη σελίδα Βιβλίου Ελέγχου και Συντήρησης
  4. Χορήγηση άδειας λειτουργίας κλειστού γυμναστηρίου από την Περιφέρεια