πάμε μπροστά

Τετάρτη

22

Αύγουστος 2012

0

ΣΧΟΛΙΑ

Στα χέρια του δήμου το κτίριο της παλιάς Πυροσβεστικής – Πώς θα αξιοποιηθεί;

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία Πασχάλης Δρακόπουλος, Στελεχών παράταξης "μαζί Πάμε Μπροστά"

Ξανθόπουλος Χρυσόστομος, Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Με συνέντευξή του στη Δέλτα Τηλεόραση στις 12/8/2012, ο αντιδήμαρχος κ. Ξανθόπουλος, Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλεξανδρούπολης, ενημερώνει ότι το κτίριο της παλιάς Πυροσβεστικής επί της οδού Σολωμού παραδόθηκε 20 μέρες πριν στο δήμο (γύρω στις 20/7;), μετά τη μετεγκατάσταση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο νέο της χώρο.

Το κτίριο θα χρησιμοποιηθεί για τη στέγαση των υπηρεσιών του δήμου (μέχρι το τέλος του Αυγούστου) και πιο συγκεκριμένα της πρόνοιας, της δημοτικής αστυνομίας και ότι άλλο προκύψει.

Τα στέγαστρα και οι αποθήκες μπορούν να χρησιμοποιηθούν από οχήματα της Δ.Ε.Υ.Α.Α. και του Δήμου κατά τη χειμερινή περίοδο.

Αναμένουμε να δούμε αν θα βρεθεί χώρος σε αυτό το κτίριο για παραχώρηση γραφείων και γραμματειακής υποστήριξης στις δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Για το συγκεκριμένο θέμα είχαμε αναφερθεί με ανάρτησή μας, την 27/7/2012, καθώς πληροφορηθήκαμε ότι η Ε.ΠΟ.Φ.Ε. εξασφάλισε νέα γραφεία σε κεντρικό σημείο της πόλης από το δήμαρχο Αλεξανδρούπολης ενώ στη συνέχεια ο πρόεδρός της, κ. Αθανάσιος Γιαλαμάς, διευκρίνησε ότι πρόκειται για γραφείο στο παλιό κτίριο της Πυροσβεστικής.

Δείτε τις δηλώσεις του αντιδημάρχου κ. Ξανθόπουλου για το θέμα: