πάμε μπροστά

Δευτέρα

3

Σεπτέμβριος 2012

0

ΣΧΟΛΙΑ

Οι απόψεις της παράταξης για τη Λαϊκή Αγορά Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία Αρχεία βίντεο, Ηχητικά, Λαϊκή Αγορά, μαζί Πάμε Μπροστά, Μεγάλα θέματα δήμου, Παρατάξεις, Ραπτόπουλος Γιώργος, Συνεντεύξεις

Γιώργος Ραπτόπουλος - επικεφαλής παράταξης "μαζί Πάμε Μπροστά"Στο δελτίο ειδήσεων της Δέλτα Τηλεόρασης της Παρασκευής 31/08/2012 μίλησε ο επικεφαλής της παράταξης κ. Γιώργος Ραπτόπουλος.

Σε αυτή ανέλυσε τη θέση της παράταξης για αναβολή της συζήτησης του θέματος για τη μεταφορά της Λαϊκής Αγοράς στην οδό Παπαναστασίου. Εναλλακτικά πρότεινε

η Λαϊκή Αγορά να παραμείνει στην οδό Καραολή και Δημητρίου και ταυτόχρονα να διεκδικηθεί η διεξαγωγή της στο χώρο του λιμανιού. Επιτέθηκε στον κ. Λασκαράκη για την έλλειψη σχεδιασμού του παρελθόντος όταν υπήρχαν διαθέσιμοι χώροι στην πόλη.

Κατηγόρησε τον δήμαρχο για αδιαλλαξία απέναντι στους επαγγελματίες που κερδίζουν το μεροκάματό τους στη Λαϊκή Αγορά και δεν επιμένει στη διεξαγωγή διαλόγου.

Καυτηρίασε τις έντονες αντιδράσεις των παρισταμένων στη συνεδρίαση που δεν επέτρεψαν στους συμβούλους της συμπολίτευσης να σηκώσουν τα χέρια και να ψηφίσουν ανάλογα με τις απόψεις τους.

Δείτε τη συνέντευξή του στη Δέλτα Τηλεόραση εδώ:

Για το ίδιο θέμα ο κ. Ραπτόπουλος μίλησε το πρωί της Παρασκευής 31/8/2012 στο ραδιοφωνικό σταθμό Sferikos FM: