πάμε μπροστά

Παρασκευή

14

Σεπτέμβριος 2012

0

ΣΧΟΛΙΑ

Δελτίο Τύπου του δημάρχου κατά της παρέμβασης των “χρυσοθήρων” στα πολιτικά πράγματα του τόπου μέσω του κ. Καρυωτάκη

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία Αρχεία βίντεο, Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, Καρυωτάκης Χαράλαμπος, Μεγάλα θέματα δήμου, Συνεντεύξεις, Χρυσωρυχεία

Ευάγγελος Λαμπάκης, δήμαρχος ΑλεξανδρούποληςΔελτίο Τύπου εκδόθηκε πριν από λίγο από το δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελο Λαμπάκη σχετικά με την πρόσφατη τηλεοπτική παρέμβαση του προέδρου του Εθνικού κ. Καρυωτάκη, υπέρ της επένδυσης της “Χρυσωρυχεία Θράκης Α.Ε.” στο Πέραμα Έβρου.

 

Δείτε το βίντεο του κ. Καρυωτάκη και διαβάστε το δελτίο τύπου.

Αλεξανδρούπολη, 14 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!

Με έκπληξη ακούσαμε τον πρόεδρο του ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ κ. Καρυωτάκη στα τοπικά Μ.Μ.Ε. να απειλεί τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης πως δεν θα τον ξαναψηφίσουν οι πολίτες γιατί είναι ενάντια στα χρυσωρυχεία.

Αυτό είναι ωμή παρέμβαση των χρυσοθήρων στα πολιτικά πράγματα του τόπου μας διότι:

  1. Ο κ. Καρυωτάκης είναι πρόεδρος του ΕΘΝΙΚΟΥ.
  2. Χρηματοδοτείται με δωρεές από τα χρυσωρυχεία.
  3. Σε αντάλλαγμα προάγει τα συμφέροντα της εταιρείας χρυσού και προσπαθεί να επιβάλλει την επένδυση χρυσού στην κοινωνία.
  4. Η απειλή κατά του προσώπου του Δημάρχου προκύπτει από θεσμικό αλλά και κατά το κοινώς λεγόμενο «άνθρωπο» των χρυσοθήρων, επομένως η απειλή αποδίδεται στους χρυσοθήρες που δια βοηθών εκπληρώσεως όπως εν προκειμένω τον κ. Καρυωτάκη προσπαθούν να κάμψουν το φρόνημα των θεσμικών ως και του Δημάρχου.

Όλος ο Δημοκρατικός λαός του Δήμου μας πρέπει να στηλιτεύσει και απορρίψει την απαράδεκτη συμπεριφορά που θυμίζει άλλες μαύρες εποχές στον τόπο μας, προστατεύοντας τον Δήμαρχο και ως Θεσμικό και ως άνθρωπο.

Σύσσωμος ο κόσμος του ΕΘΝΙΚΟΥ επιτέλους ως και η Διοίκηση πρέπει άμεσα να επιληφθεί ώστε να μην χρησιμοποιεί ο κ. Καρυωτάκης το βήμα του Εθνικού για την προαγωγή των συμφερόντων των χρυσοθήρων, χτυπώντας ταυτόχρονα μέσα από αυτό το βήμα το πρόσωπό μου ως Δημάρχου και ανθρώπου και τούτο γιατί αγωνίζομαι για τον τόπο μου.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ