πάμε μπροστά

Παρασκευή

14

Σεπτέμβριος 2012

0

ΣΧΟΛΙΑ

Ευτράπελα παραπολιτικά – Ως Δελτίο Τύπου του βουλευτή κ. Μαρίνου Ουζουνίδη προωθήθηκε αυτούσιο email του κ. Δημοσθένη Δούκα

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία Α.ΠΟ.Κ.Δ.Α., Δημοσιεύματα, Δημοτικές Επιχειρήσεις, Ιστοσελίδες, Φωτογραφίες/Γραφικά

Οι κ.κ. Μαρίνος Ουζουνίδης και Δημοσθένης ΔούκαςΕνδιαφέρον παραπολιτικό σχόλιο σήμερα από το blog Piazza Del Popolo.

Οι συνεργάτες των βουλευτών θα έπρεπε να έχουν στοιχειώδεις γνώσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να αποφεύγουν τέτοια λάθη.

Σε περίπτωση που υπάρξει ανακοίνωση επί του θέματος, θα την επισυνάψουμε εδώ.

Διαβάστε την ανάρτηση του Piazza Del Popolo, εδώ:

Τίτλος Ανάρτησης του Piazza Del Popolo

Δελτίο Τύπου απέστειλε στα ΜΜΕ ο βουλευτής Έβρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνος Ουζουνίδης, σχετικό με επερώτησή του για αποζημίωση των πλημμυροπαθών του Νομού Έβρου.

Όποιος έχει βασικές γνώσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και βλέποντας την εικόνα που παραθέτουμε από το συγκεκριμένο email μπορεί εύκολα να διαπιστώσει ότι αυτό δημιουργήθηκε από κάποιον Δημοσθένη Δούκα και στάλθηκε από την Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Δήμου Αλεξανδρούπολης (ΕΠΑΔΑ) στο email του βουλευτή.

Τα σαΐνια του βουλευτή, αντί να αποθηκεύσουν το συνημμένο αρχείο και να δημιουργήσουν νέο μήνυμα, έκαναν απευθείας προώθηση το email προς τα Μ.Μ.Ε., χωρίς να διαγράψουν τα στοιχεία του αποστολέα. Και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε στην εικόνα.

Email προερχόμενο από τον κ. Δούκα προωθήθηκε ως Δελτίο Τύπου του βουλευτή Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Ουζουνίδη

Αυτά, όσον αφορά στο … ευτράπελο της υπόθεσης. Στα σοβαρά τώρα, τα σαΐνια του βουλευτή ξυπνούν αργά, αλλιώς δεν εξηγείται γιατί άργησαν πάνω από δυο ώρες για να προωθήσουν το μήνυμα. Ο δε βουλευτής, πέτυχε στις επιλογές του. Θα προκόψει. Το καλύτερο όλων είναι ότι εκπροσωπεί τους Εβρίτες και κατά το Σύνταγμα, το Έθνος. Προφανώς και αυτοί θα προκόψουν!!!

Και κάτι τελευταίο. Από τον βουλευτή θα δεχθούμε κάθε απάντηση, αν θα απαντήσει, εκτός από το να μας πει ότι ο Δημοσθένης Δούκας και η ΕΠΑΔΑ, είναι γραφείο τύπου του. Αποκλείεται να το πιστέψουμε.

Πηγή: Piazza Del Popolo