πάμε μπροστά

Δευτέρα

17

Σεπτέμβριος 2012

0

ΣΧΟΛΙΑ

Συνάντηση δημάρχου με θεατρικές ομάδες στις αποθήκες Ε.Α.Σ. στο τέρμα της οδού Ρόδου

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία Α.ΠΟ.Κ.Δ.Α., Αποθήκες ΕΑΣ (Τέρμα Ρόδου), Δημοτικές Επιχειρήσεις, Μεγάλα θέματα δήμου, Πασχάλης Δρακόπουλος, Στελεχών παράταξης "μαζί Πάμε Μπροστά", Φωτογραφίες/Γραφικά

Ραντεβού δημάρχου με θεατρικές ομάδες και υπηρεσιακούς παράγοντες στις αποθήκες Ε.Α.Σ. στο τέρμα της οδού ΡόδουΠραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι το προγραμματισμένο ραντεβού του δημάρχου Αλεξανδρούπολης κ. Λαμπάκη με θεατρικές ομάδες της πόλης.

Σε αυτήν παρέστησαν ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών κ. Χρήστος Γερακόπουλος, ο κ. Δημοσθένης Δούκας εκ μέρους του Α.ΠΟ.Κ.Δ.Α., οι κ. Μπούντας Αλέξανδρος, αρχιτέκτονας μηχανικός και κ. Ντεφίδου Αικατερίνη, ηλεκτρολόγος μηχανικός εκ μέρους της Τεχνικής Υπηρεσίας και η κ. Καίτη Μακρή ως υπάλληλος του δήμου και επρόσωπος θεατρικής ομάδας.

Καταγράφηκαν όλες οι ανάγκες συντήρησης και βελτίωσης των υποδομών των αποθηκών, ενώ έγινε αυτοψία στις πέντε από τις επτά αποθήκες, καθώς η 3η ήταν κλειδωμένη από το σύλλογο μελισσοκόμων και η 7η από την υπηρεσία πρασίνου του δήμου (;) καθώς εκεί είχαν συναρμολογηθεί οι μπλε και πράσινοι κάδοι του δήμου στο πρόσφατο παρελθόν.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα είναι έτοιμη μία τεχνική έκθεση με τις εργασίες που απαιτούνται, ένας πρόχειρος προϋπολογισμός για να δει η δημοτική αρχή πώς θα προχωρήσει. Από όλους τονίστηκε η ανάγκη να δοθεί προτεραιότητα στην ήδη υπάρχουσα θεατρική αίθουσα, σε μία δεύτερη για τις πρόβες των ομάδων και σε τρίτη για αποθηκευτικό χώρο σκηνικών και βεστιαρίου.

Ο κ. δήμαρχος υποσχέθηκε για ακόμα μία φορά να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να συντηρηθούν οι χώροι και να αποδοθούν προς χρήση στις θεατρικές ομάδες της πόλης, ενώ σκέψη υπάρχει να δοθούν και κάποιες αποθήκες σε αθλητικούς συλλόγους της πόλης που έχουν πρόβλημα στέγασης.