πάμε μπροστά

Τετάρτη

19

Σεπτέμβριος 2012

0

ΣΧΟΛΙΑ

Αποσύρθηκε αναδημοσιευμένο άρθρο μας για το μητροπολίτη από το Gatzoli

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία PDF, Δημήτρης Τασμαλής, Δημοσιεύματα, Εφημερίδες, Ιστοσελίδες, Μεγάλα θέματα δήμου, Πασχάλης Δρακόπουλος, Στελεχών παράταξης "μαζί Πάμε Μπροστά", Φωτογραφίες/Γραφικά, Χρυσωρυχεία

Χθες βράδυ, Τρίτη 19/9/2012 και ώρα 22:32, το δημοφιλές τοπικό blog gatzoli.gr αναδημοσίευσε, ανταποκρινόμενο σε email μας, το άρθρο μας με τίτλο “Το Χρυσό Αρχείο – Μητροπολίτης Άνθιμος, 9/7/2007”. Ήταν μάλιστα η μόνη τοπική ιστοσελίδα που το έπραξε και την ευχαριστούμε δημόσια για αυτό. Ο τίτλος που δόθηκε από το διαχειριστή στο άρθρο μας ήταν: “ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΑΡΧΕΙΟ”.

Σήμερα το πρωί όμως, και αφού είχε προλάβει να αφήσει ένας ανώνυμος αναγνώστης το μήνυμά του, η ανάρτηση αποσύρθηκε.

"ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΑΡΧΕΙΟ"... αποσύρθηκε (gatzoli.gr - ανάρτηση 'https://www.gatzoli.gr/2012/09/blog-post_1293.html' - 19/09/2012 15:41)

“ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΑΡΧΕΙΟ”… αποσύρθηκε (gatzoli.gr – ανάρτηση ‘https://www.gatzoli.gr/2012/09/blog-post_1293.html’ – 19/09/2012 15:41)

Το σχόλιο του ανωνύμου μάλιστα, έλεγε τα ακόλουθα:

“ΟΠΑ ΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΤΟΥ ΚΛΑΜΠ “ΑΝΤΙ ΧΡΥΣΟΣ”!!! Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΟΙ ΛΑΜΠΑΚΙΔΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ . ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΑΡΩΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΑΛΛΑ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΠΡΑΣΙΝΗ” ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΘΑ ΤΟΥΣ …… ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ??? ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.”

 

Επικοινωνήσαμε με το διαχειριστή του blog, ευχαριστώντας τον για την ανάρτηση και ρωτώντας τον για ποιό λόγο αυτή αποσύρθηκε και με παρέμβαση τίνος, αλλά απάντηση δεν πήραμε ακόμα. Πιστεύουμε ότι είναι θεμιτό να επιλέγει ο κάθε διαχειριστής τα θέματα που αναρτά, αλλά ενδείξεις παρεμβάσεων εξωγενών παραγόντων  που φιμώνουν την ελευθερία του λόγου πρέπει να υπογραμμίζονται και να τίθενται στην κρίση των αναγνωστών. Στο κάτω κάτω, δεν πρόκειται για υβριστικό κείμενο, αλλά για κείμενο που θυμίζει τις απόψεις του μητροπολίτη μας το καλοκαίρι του 2007 για το θέμα των χρυσωρυχείων.

Σε περίπτωση που έχουμε τελικά απάντηση από το διαχειριστή του blog, θα την αναδημοσιεύσουμε εδώ.

Δείτε την ανάρτηση του gatzoli.gr, όπως την αποθήκευσε το EvrosBlogs.gr:

Αποτέλεσμα αναζήτησης στο Google με τίτλο "ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΑΡΧΕΙΟ" - Φαίνεται η ανάρτηση του gatzoli.gr που στη συνέχεια αποσύρθηκε

Αποτέλεσμα αναζήτησης στο Google με τίτλο “ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΑΡΧΕΙΟ” – Φαίνεται η ανάρτηση του gatzoli.gr που στη συνέχεια αποσύρθηκε

Αρχείο αναρτήσεων τοπικών blogs της 18/9/2012 - 22:32 η ανάρτηση στο gatzoli.gr

Αρχείο αναρτήσεων τοπικών blogs της 18/9/2012 – 22:32 η ανάρτηση στο gatzoli.gr

Η αποθηκευμένη ανάρτηση του gatzoli.gr στο EvrosBlogs.gr με τίτλο "ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΑΡΧΕΙΟ" που έχει πια διαγραφεί

Η αποθηκευμένη ανάρτηση του gatzoli.gr στο EvrosBlogs.gr με τίτλο “ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΑΡΧΕΙΟ” που έχει πια διαγραφεί

Κατεβάστε σε PDF την αποθηκευμένη ανάρτηση του άρθρου από το gatzoli.gr όπως τη… διέσωσε το EvrosBlogs.gr κάνοντας κλικ εδώ, ή διαβάστε την από την ιστοσελίδα μας.

Η “λογοκρισία” αυτή δε μας σταματά, μας πεισμώνει και υποσχόμαστε ότι οι αναρτήσεις από το αρχείο θα συνεχιστούν με ένα και μοναδικό σκοπό: να μαθαίνουν οι νεότεροι και να μη ξεχάσουνε ποτέ οι παλιοί.

Πασχάλης Δρακόπουλος – Δημήτρης Τασμαλής