πάμε μπροστά

Τετάρτη

24

Οκτώβριος 2012

0

ΣΧΟΛΙΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Δήμο Αλεξ/πολης, επί της οδού Αγγέλου Ποιμενίδη, λόγω έναρξης εργασιών κατασκευής συνδέσεων αποχέτευσης ακαθάρτων υδάτων.

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία Δ.Ε.Υ.Α.Α., Δημοσιεύματα, Δημοσίευση στο "Διαύγεια", Δημοτικές Επιχειρήσεις, Διαύγεια, Ιστοσελίδες, Παράταξης "μαζί Πάμε Μπροστά" (1/1/2011-31/8/2014)

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις - ΈργαΑναρτήθηκε στο Διαύγεια η απόφαση του διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, κ. Τσουκνάδη, η απόφαση για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Δήμο Αλεξ/πολης, επί της οδού Αγγέλου Ποιμενίδη (από την διασταύρωση αυτής με την οδό Άβαντος μέχρι τη διασταύρωση της οδού Μυριβήλη), λόγω έναρξης εργασιών κατασκευής συνδέσεων αποχέτευσης ακαθάρτων υδάτων.

Η κυκλοφορία θα διακόπτεται τμηματικά και στα δύο ρεύματα της οδού Αγγέλου Ποιμενίδη, από τη διασταύρωσή της με την οδό Άβαντος μέχρι τη διασταύρωση με την οδό Μυριβήλη. Η εκτροπή της κυκλοφορίας θα γίνεται μέσω συγκεκριμένων καθέτων οδών.

Για την εκτροπή της θα χρησιμοποιηθούν πινακίδες προειδοποίησης έργων, πινακίδα για μείωση της ταχύτητας και ρυθμιστικές/πληροφοριακές πινακίδες κατευθύνσεων.

Η απόφαση ισχύει από την έναρξη των εργασιών σήμερα 24/10/2012 μέχρι και το πέρας των εργασιών, την 31/10/2012 και εφαρμόζεται με την ευθύνη της εταιρείας “Χρήστος Κούρτης Ε.Δ.Ε.” η οποία υποχρεούται για τον τακτικό έλεγχο και την συντήρηση της προσωρινής σήμανσης.

Η διευθύνουσα επιχείρηση του εν λόγω έργου είναι η Δ.Ε.Υ.Α.Α.

Δείτε την ανάρτηση κάνοντας κλικ εδώ.