πάμε μπροστά

Πέμπτη

13

Δεκέμβριος 2012

0

ΣΧΟΛΙΑ

Ενημέρωση Γραφείου Τύπου Δημάρχου προς την παράταξή μας

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία Δημοτικό Συμβούλιο, Ζωντανή Ενημέρωση, Πασχάλης Δρακόπουλος, Προ Ημερησίας Διάταξης, Στελεχών παράταξης "μαζί Πάμε Μπροστά"

Στο περασμένο Δημοτικό Συμβούλιο της 7/12/2012, ο επικεφαλής της παράταξής μας κ. Γεώργιος Ραπτόπουλος διαμαρτυρήθηκε έντονα γιατί δεν έλαβε πρόσκληση από το γραφείο του δημάρχου σχετικά με τη συναυλία του κ. Γιώργου Χατζηνάσιου την Παρασκευή 30 Νοέμβρη 2012.

Διευκρινίζω ότι πρόσκληση για τη συγκεκριμένη εκδήλωση παραλάβαμε στο email της παράταξης (pamemprosta AT gmail.com) την 28/11/2012 ώρα 13:27. Από προσωπική μου παράλειψη, ο κ. Ραπτόπουλος δεν ενημερώθηκε.

Πρόσκληση σε συναυλία του Γιώργου Χατζηνάσιου

Πρόσκληση σε συναυλία του Γιώργου Χατζηνάσιου (28/11/2012, 13:27)

Στη συναυλία ήμουν παρών με κάμερα, την απαθανάτισα και σε λίγο καιρό θα είναι online στη διάθεση όλων των Αλεξανδρουπολιτών και των συμμετεχόντων.

Ζητώ συγγνώμη από το γραμματέα του κ. δημάρχου, Δημήτρη Καρυπίδη, γιατί δέχθηκε μομφή χωρίς να έχει ευθύνη, από το Γραφείο Τύπου του Δημάρχου και από τους συμβούλους της παράταξής μας για την παράλειψή μου. Το θέμα έχει ήδη λυθεί καθώς στη λίστα αλληλογραφίας του Γραφείου Τύπου προστέθηκε, μετά από αίτησή μου, το προσωπικό email του κ. Ραπτόπουλου.