πάμε μπροστά

Τρίτη

5

Μάρτιος 2013

0

ΣΧΟΛΙΑ

Συλλαλητήριο κατά του χρυσού τη Δευτέρα 4/3/2013 [Βίντεο]

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία Αρχεία βίντεο, Μεγάλα θέματα δήμου, Πασχάλης Δρακόπουλος, Στελεχών παράταξης "μαζί Πάμε Μπροστά", Χρυσωρυχεία

Συλλαλητήριο κατά των χρυσωρυχείων (Αλεξανδρούπολη 4/3/2013)

Συλλαλητήριο κατά των χρυσωρυχείων (Αλεξανδρούπολη 4/3/2013) (Πηγή: alexpolisonline.blogspot.com)

Παρακολουθείστε το πανθρακικό συλλαλητήριο κατά της εξόρυξης και μεταλλουργίας χρυσού στην Αλεξανδρούπολη τη Δευτέρα 4/3/2013.

Μιλούν μαθητές γυμνασίου και λυκείου, ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Άρης Γιαννακίδης, ο δήμαρχος Καβάλας και πρόεδρος της ΠΕΔ Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Κώστας Σιμιτζής, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, το μέλος του Μετώπου Ενάντια στα Μεταλλεία σε Κρούσια-Πάικο Αναστασία Πάγκου και η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής Κατερίνα Ιγγλέζη. Ακολουθούν πλάνα από την πορεία στο κέντρο της πόλης.

Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά του γραφείου τύπου του δήμου, ειδικότερα τη Βάνα Πέππα και το Βασίλη Τουρλιάδη, το στέλεχος του δήμου κ. Κώστα Καδόγλου για την υποστήριξη σε τεχνικά μέσα, το Νικόλα Βαβατσικλή για τις συμβουλές του και τον κ. Δημήτρη Πετρίδη, στέλεχος της ΔΗΜΑΡ Έβρου, για τη διευκόλυνση που μας παρείχε κατά τη βιντεοσκόπηση.

Η συστράτευση όλων μας σε αυτό τον αγώνα είναι απαραίτητη για να έχουμε ελπίδα να πετύχουμε το στόχο μας.