πάμε μπροστά

Τετάρτη

3

Απρίλιος 2013

0

ΣΧΟΛΙΑ

Σύμφωνο των Δημάρχων και Ανθρακικό Αποτύπωμα Δήμου Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία PDF, Ανεπίσημα Πρακτικά, Δημοτικό Συμβούλιο, Δημοτικού Συμβουλίου, Εισηγήσεις, Ζωντανή Ενημέρωση, Ημερήσια Διάταξη

Το Σύμφωνο Των Δημάρχων (logo)

Στα πλαίσια της συμμετοχής του Δήμου Αλεξανδρούπολης στο “Σύμφωνο Των Δημάρχων” (Covenant Of Mayors), ο επίκουρος καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης της Πολυτεχνικής Σχολής ΔΠΘ κ. Γκαϊντατζής Γεώργιος, παρουσίασε στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας 1/4/2013 το ερευνητικό του έργο με τίτλο “Υπολογισμός του Ανθρακικού Αποτυπώματος της Αλεξανδρούπολης“.

Ευχαριστούμε τον κ. καθηγητή και το γραμματέα του κ. δημάρχου, Δημήτρη Καρυπίδη, που μας προμήθευσαν σε ηλεκτρονική μορφή την παρουσίαση αυτή, την οποία και παραθέτουμε για την ενημέρωση των συνδημοτών μας.

Στην παρουσίαση αυτή θα ενημερωθείτε για το τι ακριβώς είναι το “Σύμφωνο Των Δημάρχων”, τι είναι το ανθρακικό αποτύπωμα, πώς αναλύθηκε η υφιστάμενη ενεργειακή κατάσταση του Δήμου Αλεξανδρούπολης, πώς έγινε ο υπολογισμός του Ανθρακικού Αποτυπώματος καθώς και το ποιά είναι τα πιθανά οφέλη που μπορεί να αποκομίσει ο δήμος μας από τη συμμετοχή του σε αυτή την εθελοντική ευρωπαϊκή κίνηση.

Υπολογισμός Ανθρακικού Αποτυπώματος Δήμου Αλεξανδρούπολης

Υπολογισμός Ανθρακικού Αποτυπώματος Δήμου Αλεξανδρούπολης

Κατεβάστε την παρουσίαση σε μορφή PDF κάνοντας κλικ εδώ.