πάμε μπροστά

Πέμπτη

4

Απρίλιος 2013

0

ΣΧΟΛΙΑ

Σύμφωνο των Δημάρχων και Σχέδιο Δράσης Αειφορικής Ενέργειας Δήμου Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία PDF, Ανεπίσημα Πρακτικά, Δημοτικό Συμβούλιο, Δημοτικού Συμβουλίου, Εισηγήσεις, Ζωντανή Ενημέρωση, Ημερήσια Διάταξη

Το Σύμφωνο Των Δημάρχων (logo)

Στα πλαίσια της συμμετοχής του Δήμου Αλεξανδρούπολης στο “Σύμφωνο Των Δημάρχων” (Covenant Of Mayors), ο αναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης της Πολυτεχνικής Σχολής ΔΠΘ κ. Μπότσαρης Παντελής, παρουσίασε στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας 1/4/2013 το ερευνητικό του έργο με τίτλο “Σχέδιο Δράσης Αειφορικής Ενέργειας (ΣΔΑΕ) για το Δήμο Αλεξανδρούπολης”.

Ευχαριστούμε τον κ. καθηγητή και τον αντιδήμαρχο Τραϊανούπολης,  Ενέργειας & Φυσικών Πόρων κ. Γιάννη Φαλέκα, που μας προμήθευσαν σε ηλεκτρονική μορφή την παρουσίαση αυτή, την οποία και παραθέτουμε για την ενημέρωση των συνδημοτών μας.

Με την ευκαιρία αυτή δίνουμε για άλλη μία φορά δημόσια συγχαρητήρια στον κ. Φαλέκα για το έργο του στον τομέα της αντιδημαρχίας του, καθώς η αξιοποίηση των ΑΠΕ ήταν και είναι βασικός στόχος και της δικής μας δημοτικής παράταξης, απαραίτητη για την ευημερία των συνδημοτών μας και την ανάπτυξη του δήμου μας.

Στην παρουσίαση αυτή θα ενημερωθείτε για το τι ακριβώς είναι το ΣΔΑΕ, ποιοί είναι οι αντικειμενικοί στόχοι και τα οφέλη της εφαρμογής του, ποια τα χρηματοδοτικά εργαλεία που απαιτούν ή ενισχύονται από την ύπαρξή του, σε ποιά δημοτικά κτίρια προτείνονται παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας – ποιές και με τι κόστος, ώστε να επιτευχθεί η δέσμευση/στόχος για μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος του δήμου σε ποσοστό 20% έως το 2020.

Σχέδιο Δράσης Αειφορικής Ενέργειας (ΣΔΑΕ) Δήμου Αλεξανδρούπολης

Σχέδιο Δράσης Αειφορικής Ενέργειας (ΣΔΑΕ) Δήμου Αλεξανδρούπολης

Κατεβάστε την παρουσίαση σε μορφή PDF κάνοντας κλικ εδώ.

Δείτε την παρουσίαση του ιστορικού και της υπογραφής του “Συμφώνου των Δημάρχων” από το δήμο μας στα μέσα Δεκέμβρη του 2012, από τον ίδιο τον κ. Φαλέκα στο ΘράκηΝΕΤ στο δελτίο ειδήσεων της 14/12/2012.