πάμε μπροστά

Δευτέρα

20

Μάιος 2013

0

ΣΧΟΛΙΑ

Το νέο λογότυπο του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία Ανεπίσημα Πρακτικά, Δημοτικό Συμβούλιο, Δημοτικού Συμβουλίου, Εισηγήσεις, Ζωντανή Ενημέρωση, Ημερήσια Διάταξη, Φωτογραφίες/Γραφικά

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, κ. Θεόδωρος Αγγλιάς

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, κ. Θεόδωρος Αγγλιάς

Στη σημερινή 11η τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Θεόδωρος Αγγλιάς παρουσίασε το νέο λογότυπο του δήμου μας, σε δικό του σχεδιασμό.

Τον ευχαριστούμε που μας χορήγησε έγχρωμο αντίγραφό του, μας είπε ότι θα γίνουν κάποιες μικρές αλλαγές και ότι η τελική του μορφή θα είναι έτοιμη σε λίγες ημέρες.

Ο κ. Αγγλιάς κατά την εισήγησή του ανέφερε ότι στη σύνθεσή του χρησιμοποιεί τη Χάνα Τραϊανούπολης, την Παναγία Κοσμοσώτηρα και το φάρο της Αλεξανδρούπολης, το κλαδί ελιάς ως σύμβολο ειρήνης αλλά και ως βραβευμένο και αναγνωρισμένο τοπικό προϊόν και τα κύμματα της θάλασσας.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι ψήφισαν ομόφωνα το θέμα και μοιράστηκαν μαζί του τις σκέψεις τους.

 

Νέο λογότυπο δήμου Αλεξανδρούπολης (20/5/2013, Θεόδωρος Αγγλιάς)

Νέο λογότυπο δήμου Αλεξανδρούπολης (20/5/2013, Θεόδωρος Αγγλιάς)

 

Το παλιό λογότυπο του δήμου Αλεξανδρούπολης συμπεριελάμβανε το φάρο και τη μητρόπολη του δήμου με το εκκλησιαστικό μουσείο:

Αρχικό λογότυπο δήμου Αλεξανδρούπολης

Αρχικό λογότυπο δήμου Αλεξανδρούπολης

Ο κ. Αγγλιάς εμπνεύστηκε, ακούσια ή εκούσια, από το λογότυπο της παράταξης του πρώην δημάρχου Αλεξανδρούπολης, κ. Αλεξανδρή, και της παράταξής του “Ανεξάρτητη Ενωτική Δημοτική Κίνηση Αλεξανδρούπολης” στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοέμβρη του 2010:

Λογότυπο "Ανεξάρτητης Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης Αλεξανδρούπολης"

Λογότυπο “Ανεξάρτητης Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης Αλεξανδρούπολης”