πάμε μπροστά

Τετάρτη

5

Ιούνιος 2013

0

ΣΧΟΛΙΑ

Αρχείο συνεντεύξεων για συνένωση παρατάξεων Γρηγοριάδη-Ραπτόπουλου [Ενημέρωση 14/06]

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία Ανεξάρτητη Ενωτική Δημοτική Κίνηση, Αρχεία βίντεο, Γρηγοριάδης Νίκος, Δημοσιεύματα, Ηχητικά, Ιστοσελίδες, Καφετζής Ανδρέας, Κολχούρης Σάκης, μαζί Πάμε Μπροστά, Παρατάξεις, Πασχάλης Δρακόπουλος, Ραπτόπουλος Γιώργος, Στελεχών παράταξης "μαζί Πάμε Μπροστά", Συνεντεύξεις

Νίκος Γρηγοριάδης - Γιώργος ΡαπτόπουλοςΠαραθέτω συγκεντρωμένα, ηχητικά αρχεία και βίντεο από τις εξελίξεις των τελευταίων 2 εβδομάδων που αφορούν την απόφαση των αρχηγών των δύο μεγαλύτερων παρατάξεων της αντιπολίτευσης του δήμου Αλεξανδρούπολης να ενώσουν τις δυνάμεις τους στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου και στις επόμενες δημοτικές εκλογές το Μάη του 2014.

Στην ανάρτηση αυτή θα προστίθενται αποσπάσματα ήχου ή βίντεο εφόσον προκύψουν και νέες συνεντεύξεις.

Ακούστε τα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

  1. Συνέντευξη Γιώργου Ραπτόπουλου στο Δημήτρη Κολιό και τον ραδιοφωνικό σταθμό Maximum FM 93,6 την Πέμπτη 23/05/2013
  2. Συνέντευξη Γιώργου Ραπτόπουλου στο Σάκη Σταυρίδη και τον Παναγιώτη Τσοχλιά του Sferikos 99,3 την Πέμπτη 23/05/2013
  3. Συνέντευξη Νίκου Γρηγοριάδη στο Δημήτρη Κολιό και τον ραδιοφωνικό σταθμό Maximum FM 93,6 την Πέμπτη 23/05/2013
  4. Συνέντευξη Ανδρέα Καφετζή στο Δημήτρη Κολιό και τον ραδιοφωνικό σταθμό Maximum FM 93,6 την Πέμπτη 23/05/2013
  5. Συνέντευξη Γιώργου Ραπτόπουλου στο Δημήτρη Κολιό και τον ραδιοφωνικό σταθμό Maximum FM 93,6 την Παρασκευή 31/05/2013
  6. Συνέντευξη Νίκου Γρηγοριάδη στο Δημήτρη Κολιό και τον ραδιοφωνικό σταθμό Maximum FM 93,6 τη Δευτέρα 03/06/2013
  7. Συνέντευξη Γιώργου Παντελίδη στο Δημήτρη Κολιό και τον ραδιοφωνικό σταθμό Maximum FM 93,6 την Τρίτη 04/06/2013

Παρακολουθείστε το βραδυνό δελτίο ειδήσεων του ΘράκηΝΕΤ της Πέμπτης 23/05/2013 και την αναφορά του στο θέμα της ένωσης των δύο δημοτικών παρατάξεων.

Παρακολουθείστε το βραδυνό δελτίο ειδήσεων της Δέλτα Τηλεόρασης της Πέμπτης 23/05/2013 και την αναφορά του στο θέμα της ένωσης των δύο δημοτικών παρατάξεων.

Παρακολουθείστε την εκπομπή “Η ΣΥΝείδηση του Πολίτη” της Δέλτα Τηλεόρασης του δημοσιογράφου Σταύρου Αποστολίδη, την Παρασκευή 24/05/2013, με προσκεκλημμένους τους Νίκο Γρηγοριάδη και Σάκη Κολχούρη, δημοτικούς συμβούλους της παράταξης “Ανεξάρτητη Ενωτική Δημοτική Κίνηση”.

Θέμα της συζήτησης η… “συγχώνευση” των δύο παρατάξεων της αντιπολίτευσης των κ. κ. Γρηγοριάδη και Ραπτόπουλου.

Λέει ο κ. Γρηγοριάδης, “ειπώθηκαν πολλές κουβέντες προεκλογικά… που έχουν διαψευσθεί”. “Κάποιοι ψηφοφόροι, παραπλανώμενοι, οδηγηθήκαν και ψήφισαν τον κ. Λαμπάκη”.

Ο κ. Κολχούρης, μας λέει “όλα όσα ελέχθησαν προεκλογικά, κατέρρευσαν σαν χάρτινος πύργος”. “Ο κ. Ραπτόπουλος παραδέχθηκε, και δημόσια, ότι έκανε λάθος κριτική προεκλογικά… ότι ξεγελάστηκε…”. “Παραπλανηθήκαμε, ο κ. Λαμπάκης και τα στελέχη του βγάλαν στην κοινωνία ότι ο δήμος είναι υπερχρεωμένος”.

Τα σχόλια για “παραπλανημένους” ψηφοφόρους και δημοτικούς συμβούλους των δημοτικών εκλογών του 2010, δίνουν και παίρνουν…

Κύριε Γρηγοριάδη, ως στέλεχος της παράταξης “μαζί Πάμε Μπροστά” και ψηφοφόρος, τη δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών του Νοέμβρη του 2010, δεν ψήφισα τον κ. Αλεξανδρή ενσυνείδητα και μέχρι και σήμερα δεν πιστεύω ότι έκανα λάθος. Είχα μάλιστα αναρτήσει τη στήριξή μου στην ανάγκη αλλαγής δημοτικής αρχής και στο προσωπικό μου blog, επιλέγοντας να δοκιμάσω το καινούριο και να απαλλαγώ από το παλιό.

Η κριτική της παράταξής μας, προεκλογικά και χωρίς να έχει… καταρρεύσει ως σήμερα, στόχευε στην αδιαφανή διαχείριση της προηγούμενης δημοτικής αρχής και στις… 900 (αν δεν κάνω λάθος και σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Λαμπάκη στα δημοτικά συμβούλια) απευθείας αναθέσεις έργων ύψους 45.000 ευρώ. Γι΄αυτό και είχαμε δημιουργήσει και προβάλλει εκείνο το τηλεοπτικό σποτ που ακόμα και σήμερα συζητιέται.

Δυστυχώς όμως, ακόμα και σήμερα, η παράταξή σας, κ. Γρηγοριάδη, δεν ασκεί ίχνος αυτοκριτικής και αποδίδει το αποτέλεσμα των εκλογών του 2010 στην… παραπλάνηση των ψηφοφόρων και των δημοτικών συμβούλων. Με αυτούς τους όρους (ή μάλλον με την ανυπαρξία τους), δεν μπορούμε να συμπορευτούμε προς το παρόν.

Πασχάλης Δρακόπουλος
Στέλεχος της παράταξης “μαζί Πάμε Μπροστά”

============

[Προσθήκη 14/06/2013]

Παρακολουθείστε το βραδυνό δελτίο ειδήσεων του ΘράκηΝΕΤ της Δευτέρας 10/06/2013 και την αναφορά του στο θέμα της ένωσης των δύο δημοτικών παρατάξεων. Ο δημοσιογράφος κ. Σταυρίδης, ο οποίος δεν ήταν παρών στο δημοτικό συμβούλιο της ίδιας ημέρας, από λάθος πληροφόρηση ανέφερε ότι ήταν η πρεμιέρα της κοινής παρουσίας των δύο δημοτικών παρατάξεων υπό τον κ. Γρηγοριάδη. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, αφού επικεφαλής της παράταξής μας, απόντος του Γιώργου Ραπτόπουλου, ήταν ο κ. Μιχάλης Κογιομτζής, ο οποίος έλαβε αρκετές φορές το λόγο.