πάμε μπροστά

Κυριακή

3

Νοέμβριος 2013

0

ΣΧΟΛΙΑ

Είμαστε δυο, είμαστε τρεις, είμαστε χίλιοι δεκατρείς; (οι απόψεις το λιγότερο… διίστανται)

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία Δημοσιεύματα, Ιστοσελίδες, Μεγάλα θέματα δήμου, Πασχάλης Δρακόπουλος, Στελεχών παράταξης "μαζί Πάμε Μπροστά", Φωτογραφίες/Γραφικά, Χρυσωρυχεία

Θανάσης Λουκάς (πρόεδρος "Πολιτεία Θράκης") - Δημήτρης Σταματάκης (δημοσιογράφος faros24.gr)

Οι θιασώτες των χρυσωρυχείων, Θανάσης Λουκάς (πρόεδρος της Πολιτεία Θράκης) και Δημήτρης Σταματάκης (δημοσιογράφος του faros24.gr και της Δέλτα Τηλεόρασης), διαφώνησαν.

Χθες Σάββατο 2/11/2013 μαζεύτηκαν (στο Κτήμα Βασίλη με δωρεάν (;) φαγητό, ποτό και μουσική) 800 άτομα κατά τον πρώτο και 1.000 κατά τον (πιο κουβαρντά) δεύτερο.

Ο ίδιος ο Βασίλης όμως μάλλον θα διαφωνούσε και με τους δύο, καθώς όσοι έχουν διοργανώσει εκδηλώσεις στον συγκεκριμένο χώρο γνωρίζουν ότι το “Κτήμα Βασίλη” χωρά λιγότερα από 400 άτομα.

Αν όμως ο κ. Λουκάς παρουσιάσει κάποιο τιμολόγιο από τη χθεσινοβραδινή εκδήλωση και μας αποδείξει ότι πλήρωσε 1.000 Χ 13 ευρώ/άτομο = 13.000 ευρώ μόνο για τα κουβέρ/φαγητό (χωρίς να υπολογίζουμε ορχήστρα, μουσική, μικροφωνική εγκατάσταση, κλπ) τότε φυσικά θα τον πιστέψουμε και θα του ζητήσουμε δημόσια συγγνώμη.

Όσο για τον κ. Σταματάκη, ένα τηλέφωνο στην ταβέρνα θα αρκούσε για να επιβεβαιώσει τη χωρητικότητα της ταβέρνας.

Διαφωνία Λουκά-Σταματάκη για τις 100δες που παρευρέθησαν στην εκδήλωση υπέρ των χρυσωρυχείων στο Κτήμα Βασίλη το Σάββατο 2/11/2013 <strong>(κλικ για μεγέθυνση)</strong>

Διαφωνία Λουκά-Σταματάκη για τις 100δες που παρευρέθησαν στην εκδήλωση υπέρ των χρυσωρυχείων στο Κτήμα Βασίλη το Σάββατο 2/11/2013 (κλικ για μεγέθυνση)