πάμε μπροστά

Δευτέρα

4

Νοέμβριος 2013

0

ΣΧΟΛΙΑ

Βαπτίστηκε “ενημερωτική ημερίδα” το λαϊκό γλέντι της “Πολιτείας Θράκης”

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία Αρχεία βίντεο, Δημοσιεύματα, Ιστοσελίδες, Μεγάλα θέματα δήμου, Στελεχών παράταξης "μαζί Πάμε Μπροστά", Φωτογραφίες/Γραφικά, Χρυσωρυχεία

Ενημερωτική ημερίδα” βαφτίζουν οι ενθουσιώδεις εκπρόσωποι των χρυσοθήρων από τη Χαλκιδική του blog “Πολίτες Αριστοτέλη”, το δωρεάν τραπέζι με συνοδεία λαϊκής μουσικής και χορού μέχρι πρωϊας, σε μία ένδειξη υπερβάλλοντα ζήλου προς τα συμφέροντα που υπηρετούν.

Φυσικά ούτε ο ίδιος ο κ. Σταματάκης (του faros24.gr, πηγής της πιο πάνω ανάρτησης) τόλμησε να χαρακτηρίσει “ενημερωτική ημερίδα” το τσάμπα γλέντι (to know us better) του “Κτήματος Βασίλη” ούτε κανείς άλλος δημοσιογράφος. ΜΜΕ ή blog της Αλεξανδρούπολης.

"Ενημερωτική Ημερίδα" βάπτισαν το γλέντι της Πολιτεία Θράκης οι Πολίτες Αριστοτέλη!

“Ενημερωτική Ημερίδα” βάπτισαν το γλέντι της Πολιτεία Θράκης οι Πολίτες Αριστοτέλη!

Ανάρτηση Δημήτρη Σταματάκη του Faros24.gr για την εκδήλωση υπέρ των χρυσωρυχείων της Πολιτεία Θράκης

Τα σχόλια βροχή στην ανάρτηση του Δημήτρη Σταματάκη του Faros24.gr στο facebook σχετικά με την εκδήλωση υπέρ των χρυσωρυχείων της Πολιτεία Θράκης (κλικ για μεγέθυνση)

 

 

Αφιερώνουμε το ακόλουθο βίντεο, για άλλη μία φορά, στους Πολίτες Αριστοτέλη, μήπως και υιοθετήσουν τις προωθητικές μεθόδους του Θανάση Λουκά της “Πολιτεία Θράκης” για την αύξηση της προσέλευσης και του κεφιού και στις δικές τους “ενημερωτικές ημερίδες” στη Χαλκιδική.