πάμε μπροστά

Δευτέρα

11

Νοέμβριος 2013

0

ΣΧΟΛΙΑ

Τηλεοπτική εμφάνιση του κ. Γιάννη Λασκαράκη στη Δέλτα Τηλεόραση, εφ’ όλης της ύλης (πλην χρυσωρυχείων)

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία Ανάπλαση παραλιακής ζώνης, Αποθήκες ΚΥΔΕΠ, Αποθήκες ΟΣΕ (Λιμάνι), Αρχεία βίντεο, Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο, Γιάννης Λασκαράκης (Ανεξάρτητος), Κυκλοφοριακή Μελέτη, Λασκαράκης Γιάννης, Μεγάλα θέματα δήμου, Παρατάξεις, Σταθμός ΚΤΕΛ, Συνεντεύξεις, Σχέδιο Πόλης, Χρυσωρυχεία

"Τα Παράπονα Στο Δήμαρχο" Γιάννης Λασκαράκης, Παρασκευή 8/11/2013, Δέλτα Τηλεόραση

“Τα Παράπονα Στο Δήμαρχο” Γιάννης Λασκαράκης, Παρασκευή 8/11/2013, Δέλτα Τηλεόραση

Μπράβο στον κ. Γιάννη Λασκαράκη, ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο και εκδότη της εφημερίδας “Γνώμη”, για την εμφάνισή του στην εκπομπή της Δέλτα “Τα Παράπονα Στο Δήμαρχο” της περασμένης Παρασκευής 8/11/2013.

Σοβαρή και ουσιαστική κριτική στη δημοτική αρχή, απέφυγε να επιβραβεύσει ή να συμφωνήσει με τη λαϊκίστικη και “κίτρινη”, κατά διαστήματα, προσέγγιση του δημοσιογράφου (που προωθώντας την ατζέντα του καναλιού του ξέθαψε το τελειωμένο θέμα της μεταφοράς του σταθμού ΚΤΕΛ στις αποθήκες ΟΣΕ στο λιμάνι ενώ άσκησε κριτική στο δήμαρχο δείχ

νοντας φωτογραφίες τηλεθεατών από παράνομα παρκαρίσματα του προσωπικού και του υπηρεσιακού αυτοκινήτου του) και θύμισε τις γνωστές απόψεις του για την αξιοποίηση των αποθηκών ΚΥΔΕΠ, το ΚΤΕΛ, την δυτική χερσαία ζώνη του λιμανιού, το ΓΠΣ και άλλα θέματα δημοτικού ενδιαφέροντος.

"Τα Παράπονα Στο Δήμαρχο" Γιάννης Λασκαράκης, Παρασκευή 8/11/2013, Δέλτα Τηλεόραση

“Τα Παράπονα Στο Δήμαρχο” Γιάννης Λασκαράκης, Παρασκευή 8/11/2013, Δέλτα Τηλεόραση

Ελπίζω ο κ. δήμαρχος να ακούσει σοβαρά και ψύχραιμα την κριτική του (ειδικότερα για τη λειτουργία του δήμου και τις αδρανείς επιτροπές που δημιουργήθηκαν λόγω Καλλικράτη) και να αποφασίσει να δράσει άμεσα, έστω και αργά, ενόψει των ερχόμενων δημοτικών εκλογών.

Η εμπειρία του κ. Γιάννη Λασκαράκη είναι πολύτιμη για το δήμο μας, μακάρι να μην είχε εκτεθεί με τη στάση του στο θέμα των χρυσωρυχείων και τις πρωτοβουλίες… για την ανάπτυξη που αλλιώς ξεκίνησαν και αλλιώς κατέληξαν… συμμετέχοντας μάλιστα και στο πρόσφατο δωρεάν φαγοπότι με τη χορηγεία της Χρυσωρυχεία Θράκης στο Κτήμα Βασίλη. Θυμίζω ότι το συγκεκριμένο “γλέντι” διαφημίστηκε ως εκδήλωση της “Πολιτεία Θράκη” υπέρ των χρυσωρυχείων, με δωρεάν φαγητό-ποτό-μουσική, αλλά ο πρόεδρός της, κ. Θανάσης Λουκάς, μετά την έντονη κριτική που του ασκήθηκε στα social media, αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι αυτό υλοποιήθηκε με τη χορηγεία της Χρυσωρυχεία Θράκης Α.Ε. Τίθεται λοιπόν σοβαρό θέμα παραπλάνησης των προσκεκλημμένων οι οποίοι, πιθανά, θα απέφευγαν να συμμετάσχουν στο δωρεάν φαγοπότι εφόσον γνώριζαν ποιός είναι ο πραγματικός χορηγός. Μέχρι στιγμής πάντως, κανείς από τους συνδαιτημόνες δεν παραπονέθηκε δημοσίως για την απόκρυψη αυτής της χορηγίας.

Ο κ. Γιάννης Λασκαράκης ενώ "αφουγκράζεται" την κοινωνία στο Κτήμα Βασίλη στην εκδήλωση υπέρ των χρυσωρυχείων με τη χορηγία τους (δωρεάν ποτό, φαγητό, μουσική)

Ο κ. Γιάννης Λασκαράκης ενώ “αφουγκράζεται” την κοινωνία (σύμφωνα με τα λεγόμενά του στο Maximum FM 93,6) στο Κτήμα Βασίλη σε εκδήλωση υπέρ των χρυσωρυχείων με τη χορηγία της εταιρείας των χρυσοθήρων (δωρεάν ποτό, φαγητό, μουσική)

 

Κλείνοντας, παραθέτω το βίντεο της εκπομπής (λείπουν λίγα λεπτά από την αρχή) για όσους δεν το είδατε: