πάμε μπροστά

Πέμπτη

19

Δεκέμβριος 2013

0

ΣΧΟΛΙΑ

Δυναμική επανεμφάνιση Λαμπάκη στον Status Radio μετά την αποχώρηση Αποστολίδη από τη Δέλτα Τηλεόραση! :-)

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία Λαμπάκης Ευάγγελος, Μεγάλα θέματα δήμου, Συνεντεύξεις, Χρυσωρυχεία

Επανεμφάνιση Λαμπάκη στον Status ελέω... Βαξεβάνη και Μηταράκη

Επανεμφάνιση Λαμπάκη στον Status ελέω… Βαξεβάνη, Μηταράκη και Eldorado Gold :-)

Απολαυστικό το ραδιοφωνικό μεσημέρι σήμερα, Τετάρτη 18/12/2013 στο Status Radio 94,2 του Σταύρου Αποστολίδη! Μετά την αποχώρηση του τελευταίου από τη Δέλτα Τηλεόραση και τη διαφωνία του με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο, κ. Αντώνη Καμελίδη, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης επανεμφανίστηκε θριαμβευτικά με θέμα μάλιστα… τον υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Νότη Μηταράκη και τα χρυσωρυχεία στο Πέραμα!

Η συνέντευξη, βέβαια, έγινε στα πλαίσια της (αναμετάδοσης από το ραδιοσταθμό του ΣΥΡΙΖΑ “Στο Κόκκινο 105,5“) της εκπομπής HOT DOC Radio του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη.

Το θέμα ήταν η κατοχή αμοιβαίου κεφαλαίου της Fidelity, μεγαλομετόχου της Eldorado Gold, από τον υφυπουργό Ανάπτυξης, κ. Νότη Μηταράκη (τον θυμόμαστε πέρσι τον Αύγουστο που μας τίμησε σε ταξίδι-αστραπή για την… προώθηση της επένδυσης των χρυσωρυχείων στο Πέραμα).

Ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης κάλεσε το δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλη Λαμπάκη, για να φωτίσει την επίσκεψη εκείνης της εποχής.

Αποτέλεσμα; Να απολαύσουμε ένα 8λεπτο κατά των χρυσωρυχείων μέσα από τη συχνότητα του Status Radio 94,2!

Ακούστε την πραγματική ηχογράφιση, τα τελευταία λεπτά της εκπομπής Hot Doc Radio στα οποία μιλά ο δήμαρχος, από το Status Radio κάνοντας κλικ εδώ.

Εναλλακτικά ακούστε ολόκληρη την εκπομπή της Τετάρτης 18/12/2013 από το κανάλι Κουτί Πανδώρας στο Youtube ή πάτε κατ’ ευθείαν στο 36:53 λεπτό για να ακούστε το θέμα Μηταράκη/χρυσωρυχείων/Λαμπάκη:

Αν θέλετε να θυμηθείτε το θρυλικό δελτίο της Δέλτα Τηλεόρασης της 29/08/2013, κάντε κλικ στο παρακάτω link και δείτε το πρώτο, το δεύτερο και το έβδομο βίντεο (ο Μηταράκης στο αεροδρόμιο, στο μητροπολίτη Άνθιμο, στο Δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη)…

https://www.deltatv.gr/tools/viewpage.aspx?code=290812061