πάμε μπροστά

Παρασκευή

10

Ιανουάριος 2014

0

ΣΧΟΛΙΑ

Πρόσκληση & Εισηγήσεις 1ου Έκτακτου Δ.Σ. για το Χωροταξικό Σχεδιασμό σήμερα Παρασκευή 10/1/2014 ώρα 18:00

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία PDF, Δημοτικό Συμβούλιο, Εισηγήσεις, Ημερήσια Διάταξη, Μεγάλα θέματα δήμου, Πρόσκληση ΔΣ, Συμπιεσμένα ZIP, Χωροταξικός Σχεδιασμός Περιφέρειας ΑΜΘ

Σύγκλιση έκτακτου Δ.Σ. σήμερα Παρασκευή 10/1/2014. Μοναδικό θέμα είναι η συζήτηση των προτάσεων του Δήμου Αλεξανδρούπολης επί της μελέτης αναθεώρησης του περιφερειακού πλαισίου χωροταξικού σχεδιασμού Αν. Μακεδονίας-Θράκης.

Διαβάστε την πρόσκληση και κατεβάστε τις εισηγήσεις/προτάσεις του δήμου, των φορέων και το υπό διαβούλευση σχέδιο όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της περιφέρειας:

Αλεξανδρούπολη 09/01/2014
Αριθ. Πρωτ. 1062

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Καλούνται τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλεξανδρούπολης, όπως την 10/01/2014 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00 να προσέλθουν στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ του Δήμου σε ΕΚΤΑΚΤΗ συνεδρίαση, λόγω της ανάγκης έγκαιρης κατάθεσης στην Περιφέρεια των προτάσεων του Δήμου Αλεξανδρούπολης επί της μελέτης αναθεώρησης του Περιφερειακού πλαισίου Αν. Μακεδονίας – Θράκης, για συζήτηση και λήψη απόφασης για το παρακάτω θέμα:

  1. Προτάσεις του Δήμου Αλεξανδρούπολης επί της μελέτης αναθεώρησης του περιφερειακού πλαισίου Αν. Μακεδονίας – Θράκης (Εισηγητής: κ. Δήμαρχος).

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Θεόδωρος Αγγλιάς

======================

Εισηγήσεις Δήμου Αλεξανδρούπολης & φορέων:

  1. Πρόταση για περιφερειακό χωροταξικό
  2. Προτάσεις φορέων
  3. Χάρτης πόλης

Από την ιστοσελίδα της ΠΑΜΘ το σχέδιο προς διαβούλευση, επί του οποίου θα συνεισφέρει τις προτάσεις του (μεταξύ άλλων φορέων) και ο δήμος Αλεξανδρούπολης:

Περιφερειακό Πλαίσιο Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης – Α Φάση – Στάδιο Α2 – Εγκεκριμένο από το ΥΠΕΚΑ (προς διαβούλευση για Β Φάση)