πάμε μπροστά

Πέμπτη

23

Ιανουάριος 2014

0

ΣΧΟΛΙΑ

Τα μασάει για τα χρυσωρυχεία ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Δημήτρης Γοδοσίδης

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία Αρχεία βίντεο, Δημοτικές Εκλογές, Ηχητικά, Μεγάλα θέματα δήμου, Παρατάξεις, Πόλη και Πολίτες, Φωτογραφίες/Γραφικά, Χρυσωρυχεία

Κοπή Πίτας Χρυσωρυχεία Θράκης ΑΕ (3/2/2013 Δέλτα Τηλεόραση)

Κοπή Πίτας Χρυσωρυχεία Θράκης ΑΕ (3/2/2013 Δέλτα Τηλεόραση, δείτε το βίντεο εδώ)

Έκπληξη στο χώρο όσων αντιτίθενται στην “επένδυση” των χρυσωρυχείων στο Πέραμα Έβρου αποτέλεσε η ανακοίνωση του ονόματος του κ. Δημήτρη Γοδοσίδη (πολιτευτή του ΛΑΟΣ) ως υποψηφίου δημοτικού συμβούλου με την παράταξη “Πόλη & Πολίτες” του δημάρχου κ. Ευάγγελου Λαμπάκη τη Δευτέρα 13/1/2014.

Το ταξίδι του στα Κίτιλα Φινλανδίας (το Μάρτη του 2011 με τη χορηγία της Χρυσωρυχεία Θράκης ΑΕ) και οι δηλώσεις του κατά τη διάρκειά του είναι πολύ πρόσφατες, όπως και η στάση του κόμματός του (του ΛΑΟΣ) και οι συχνές δηλώσεις του συνεργάτη του κ. Καρατζαφέρη, Κωστή Αϊβαλιώτη, μέσα από τη συχνότητα του Status Radio 94,2 του δημοσιογράφου κ. Σταύρου Αποστολίδη, υπέρ της επένδυσης των χρυσωρυχείων (link εδώβίντεο εδώηχητικό εδώ).

Ο Δημήτρης Γοδοσίδης στα Κίτιλα Φινλανδίας το Μάρτη του 2011

Ο Δημήτρης Γοδοσίδης στα Κίτιλα Φινλανδίας το Μάρτη του 2011 (https://www.youtube.com/watch?v=lXKctOs-mGQ)

Προσπαθώντας να απαντήσει στην κριτική που δέχθηκε ο κ. Γοδοσίδης, μίλησε χθες Τετάρτη 21/1/2014 στο ραδιοφωνικό σταθμό Status Radio και στον τηλεοπτικό ΘράκηΝΕΤ.

Ο ίδιος τόνισε ότι είναι υπέρ της ανάπτυξης που θα προσφέρει θέσεις εργασίας στην τοπική κοινωνία, θα δεχθεί την άποψη των επίσημων φορέων του κράτους, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των πανεπιστημίων, ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να γίνει η επένδυση αρκεί οι επίσημοι φορείς να συμφωνήσουν ότι όλα είναι εντάξει με το περιβάλλον, ότι δε συνηθίζει να ξαπλώνει στους δρόμους (αναφερόμενος στα λεγόμενα του δημάρχου ότι εφόσον αδειοδοτηθούν τα χρυσωρυχεία θα βάλει το κορμί του μπροστά στις μπουλντόζες για να τις εμποδίσει).

Εφόσον ο κ. Γοδοσίδης δεν έχει σχηματίσει ακόμη άποψη για το αν η “επένδυση” των χρυσωρυχείων είναι αειφορική και επωφελής για το περιβάλλον και τους κατοίκους της περιοχής μας ή όχι, τον καλούμε να διαβάσει και να δει όλες τις εισηγήσεις που υπάρχουν σε αυτή την ιστοσελίδα για το θέμα και να μας απαντήσει, επιτέλους ως μη επιστήμονας, ποιά είναι η θέση του για τη συγκεκριμένη επένδυση και αν αυτή είναι η “ανάπτυξη” που επιθυμεί για την περιοχή μας (είτε αδειοδοτηθεί από την κεντρική κυβέρνηση, είτε είναι σύννομη και τηρεί τους ευρωπαϊκούς όρους είτε όχι).

Ακούστε, δείτε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

  • Ακούστε τη συνέντευξη του Δημήτρη Γοδοσίδη στο Status Radio την Τετάρτη 21/1/2014 κάνοντας κλικ εδώ.
  • Ακούστε τη συνέντευξη του Θανάση Λουκά (προέδρου της Πολιτεία Θράκης) στο Status Radio την Τετάρτη 21/1/2014 για τους κ.κ. Γοδοσίδη και Μακρίδη που κάποτε στήριζαν την επένδυση των χρυσωρυχείων, κάνοντας κλικ εδώ.
  • Δείτε τη συνέντευξη του Δημήτρη Γοδοσίδη στη Λίτσα Αμανατίδου στο ΘράκηΝΕΤ την Τετάρτη 21/1/2013 το απόγευμα: