πάμε μπροστά

Παρασκευή

21

Φεβρουάριος 2014

0

ΣΧΟΛΙΑ

Τηλεοπτικές εμφανίσεις υποψηφίων “Δήμος και Δημότες” [Διαρκής Ενημέρωση]

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία Αρχεία βίντεο, Δήμος και Δημότες, Δημοτικές Εκλογές, Μεγάλα θέματα δήμου, Παρατάξεις

Απόστολος Φωτιάδης, υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης

Απόστολος Φωτιάδης, υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης

Στην ανάρτηση αυτή θα προστίθενται οι τηλεοπτικές εμφανίσεις σε εκπομπές της τοπικής τηλεόρασης των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης “Δήμος και Δημότες” με υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Απόστολο Φωτιάδη.

Παρόμοια ανάρτηση θα γίνει και για τις εμφανίσεις των δημοτικών συμβούλων των άλλων παρατάξεων. Σε περίπτωση που κάποια εμφάνιση έχει διαφύγει της προσοχής μας, σας παρακαλώ επικοινωνήστε και ενημερώστε με για την ημέρα, ώρα και το κανάλι εμφάνισης του κάθε υποψηφίου.

Από τους 22 υποψηφίους των οποίων τα ονόματα έχουν ανακοινωθεί από τον κ. Φωτιάδη, οι δημοτικοί σύμβουλοι που έχουν αναπτύξει κάποιες θέσεις τους δημοσίως είναι οι κ.κ. Καραπιπέρης, Γουμενίδης, Καπούτσης, Ποϊραζίδου, Λαχτάρας, Κανδύλης και Χατζη-Κερίμογλου.

Ελπίζω σύντομα να δούμε φιλοξενούμενους σε κάποια εκπομπή τους ακόλουθους (απορώ μάλιστα γιατί δεν συμμετείχαν σε κάποια από τις εκπομπές “Παράπονα στο Δήμαρχο” στις οποίες υπήρχαν πολλές άδειες καρέκλες): Δαγκλή Γιασάρ, Δημητριάδη Θεόφιλο, Θωμαΐδη Γεώργιο, Κοζάρη Νικόλαο, Κυριακίδη Θέμη, Λεμονίδη Χαράλαμπο, Μιχαηλίδη Ιωάννη, Μπίμπαση Αθανάσιο, Μπολιάκη Παρασκευή, Νικολαΐδου-Δαμπουδάνη Μαρία, Παπανίδη Ιωάννη, Τσιοράκη Τριαντάφυλλο, Τσιτσεκίδη Κωνσταντίνο, Χασάνογλου Σελήμ και Χριστοφορίδη Βασίλειο (εκτός και αν μου έχουν διαφύγει τηλεοπτικές τους εμφανίσεις).

Ακόμη, ελπίζω να σταματήσει η τακτική υποψήφιοι της μίας παράταξης να εμφανίζονται στο ένα κανάλι και της άλλης στο άλλο και ποτέ να μη συναντιώνται μεταξύ τους… Οι τηλεοπτικοί σταθμοί της περιοχής μας πρέπει να παίξουν το ρόλο τους (μαζί με τις εφημερίδες, τα μπλογκς και τα ραδιόφωνα) και να ενημερώσουν σφαιρικά τους συνδημότες μας με σκοπό την ενημερωμένη ψήφο.

======================

Παρακολουθείστε την εκπομπή “Η ΣΥΝ-Είδηση του Πολίτη” της Δέλτα Τηλεόρασης όπως προβλήθηκε την 30/07/2013 ώρα 22:08. Σε αυτήν προσκεκλημένος ο πρώην βουλευτής και υφυπουργός κ. Απόστολος Φωτιάδης, μιλά μεταξύ άλλων για την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος στις επόμενες δημοτικές εκλογές του Μάη 2014.

Παρακολουθείστε την εκπομπή “Η συν-ΕΙΔΗΣΗ του Πολίτη” του δημοσιογράφου Σταύρου Αποστολίδη στη Δέλτα Τηλεόραση την Πέμπτη 28/11/2013 και ώρα 22:10. Σε αυτήν προσκεκλημμένοι είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Απόστολος Φωτιάδης και τα 3 τότε μέλη (μετέπειτα υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι) της παράταξης “Δήμος και Δημότες” του κ. Φωτιάδη, οι κ.κ. Γρηγόρης Καραπιπέρης, Βαγγέλης Γουμενίδης και Βασίλης Καπούτσης.

Παρακολουθείστε την εκπομπή “Παράπονα στο Δήμαρχο” της Παρασκευής 13/12/2013 και ώρα 22:12. Σε αυτήν η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη “Δήμος και Δημότες” του κ. Απόστολου Φωτιάδη, κ. Αλεξία Ποϊραζίδου, μιλά για θέματα που αφορούν το Λύκειο Φερών.

Παρακολουθείστε την εκπομπή “Παράπονα στο Δήμαρχο” της Δέλτα Τηλεόρασης την Παρασκευή 31/1/2014 και ώρα 22:04. Σε αυτήν προσκεκλημμένοι είναι οι κ.κ. Νικόλαος Κανδύλης και Μενέλαος Λαχτάρας, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης “Δήμος και Δημότες”.

Παρακολουθείστε την εκπομπή “Παράπονα στο Δήμαρχο” της Δέλτα Τηλεόρασης την Παρασκευή 14/2/2014 και ώρα 22:35. Σε αυτήν προσκεκλημμένοι είναι ο κ. Μουαμέρ Χατζη-Κερίμογλου, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Δήμος και Δημότες”.

Παρακολουθείστε το πρώτο μέρος της εκπομπής “Παράπονα στο Δήμαρχο” της Δέλτα Τηλεόρασης όπως προβλήθηκε την 21/02/2014 ώρα 22:33. Σε αυτό προσκεκλημένος ο πρώην αντιδήμαρχος και νομαρχιακός σύμβουλος κ. Γεώργιος Θωμαΐδης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη “Δήμος και Δημότες” του κ. Απόστολου Φωτιάδη, μιλά για διάφορα θέματα δημοτικού ενδιαφέροντος για τις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Μάη.

Παρακολουθείστε την εκπομπή “Πρόσωπα” του Σταύρου Σταυρίδη στο ΘράκηΝΕΤ την Πέμπτη 27/2/2014 και ώρα 22:08. Σε αυτήν προσκεκλημμένος είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Απόστολος Φωτιάδης και μιλά για θέματα δημοτικού ενδιαφέροντος για τις ερχόμενες εκλογές. Δεν αναφέρεται καθόλου στη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων (δεν του τέθηκε ερώτηση από το δημοσιογράφο, ο οποίος εστίασε σε θέματα της δημοτικής ενότητας Φερών).

Παρακολουθείστε απόσπασμα του βραδυνού δελτίου ειδήσεων της Δέλτα Τηλεόρασης της Πέμπτης 27/02/2014 και ώρα 22:18.  Σε αυτό προσκεκλημμένος είναι ο κ. Ελευθέριος (Θέμης) Κυριακίδης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Δήμος και Δημότες” του κ. Απόστολου Φωτιάδη.

Παρακολουθείστε το 2ο μέρος της εκπομπής “Παράπονα στο Δήμαρχο” της Παρασκευής 28/2/2014 ώρα 23:29. Σε αυτό ο κ. Γκέντζελης Χρήστος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού “Δήμος και Δημότες” με υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Απόστολο Φωτιάδη, μιλά για θέματα του δήμου και της Τραϊανούπολης.