πάμε μπροστά

Κυριακή

2

Μάρτιος 2014

0

ΣΧΟΛΙΑ

Εργοστάσια Απορριμμάτων (Το μεγάλο φαγοπότι των εργολάβων) [Ντοκιμαντέρ ΠΟΕ-ΟΤΑ]

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία Αρχεία βίντεο, Διαχείριση Απορριμμάτων, Ημερήσια Διάταξη, Μεγάλα θέματα δήμου, Περιφερειακό Συμβούλιο

Διαχείριση Απορριμμάτων - Σκουπιδότοποι (πηγή φωτό: ντοκιμαντέρ ΠΟΕ-ΟΤΑ)

Διαχείριση Απορριμμάτων – Σκουπιδότοποι (πηγή φωτό: ντοκιμαντέρ ΠΟΕ-ΟΤΑ)

Ανοίγουμε σήμερα το φάκελο “Διαχείριση Απορριμμάτων” με την προβολή αρκετών βίντεο που προβλήθηκαν στην τοπική τηλεόραση και ίσως πέρασαν απαρατήρητα. Αφορμή γι’ αυτό είναι η πρόσφατη ημερίδα διαχείρισης απορριμμάτων στο Επιμελητήριο Έβρου, το βίντεο της οποίας θα ανέβει τις επόμενες ημέρες.

Θα απευθυνθούμε στο δήμο για περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία του ΣΔΙΤ που τρέχει, σε συνδημότες μας που ασχολήθηκαν με το θέμα στο παρελθόν και σε υπηρεσίες (όπως η ΔΙΑΑΜΑΘ) που σχεδίασαν και υλοποιούν τη διαχείριση απορριμμάτων στην περιφέρεια Α.Μα.Θ. Όποιος συνδημότης επιθυμεί να εκφράσει την άποψή του για τη διαχείριση των απορριμμάτων στην περιοχή μας, τον παρακαλώ θερμά να αποστείλλει με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο το κείμενό του.

Παρακολουθείστε το ντοκιμαντέρ “Εργοστάσια Απορριμμάτων – Το μεγάλο φαγοπότι των εργολάβων – στο στόχαστρο των ιδιωτών περιβάλλον και δημοτικά τέλη” παραγωγής 17/06/2013. Το ντοκιμαντέρ δημιουργήθηκε από τους Άρη Χατζηστεφάνου (δημοσιογράφο) και Λεωνίδα Βατικιώτη (οικονομολόγο) σε παραγωγή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. (από την infowar productions) – χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της infowar, η ταινία περιγράφεται ως εξής: “Ένα ντοκιμαντέρ της ΠΟΕ ΟΤΑ ενάντια στην κατασκευή τεσσάρων φαραωνικών εργοστασίων που θα ακυρώσουν στην πράξη την ανακύκλωση. Τα σχέδια ιδιωτικοποίησης και απόλυσης εργαζομένων από την κυβέρνηση και την Τρόικα.

Το επόμενο βίντεο διατίθεται δωρεάν για μη εμπορική χρήση από την infowar και την ΠΟΕ-ΟΤΑ:

Το ντοκιμαντέρ προβλήθηκε και από τη Δέλτα Τηλεόραση στις 12/12/2013 και ώρα 22:19:

Εργοστάσια Απορριμμάτων (ντοκιμαντέρ της ΠΟΕ-ΟΤΑ)

Εργοστάσια Απορριμμάτων (ντοκιμαντέρ της ΠΟΕ-ΟΤΑ)