πάμε μπροστά

Κυριακή

16

Μάρτιος 2014

0

ΣΧΟΛΙΑ

Δηλώσεις κ. Απόστολου Φωτιάδη το Μάρτη του 2010 στη Δέλτα Τηλεόραση [βίντεο]

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία Ανεξάρτητη Ενωτική Δημοτική Κίνηση, Αρχεία βίντεο, Δήμος και Δημότες, Δημοτικές Εκλογές, Μεγάλα θέματα δήμου, Παρατάξεις

Απόστολος Φωτιάδης - Δηλώνω παρών (17/3/2010)

Απόστολος Φωτιάδης – Δηλώνω παρών (17/3/2010)

Για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλιότεροι, παρουσιάζουμε σύντομο βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο “πρώην υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ” κ. Απόστολος Φωτιάδης στο δελτίο ειδήσεων της Δέλτα Τηλεόρασης την Τετάρτη 17/03/2010 (4 χρόνια πριν, σαν αύριο).

Σε αυτό ο σημερινός υποψήφιος δήμαρχος της παράταξης “Δήμος και Δημότες” δήλωνε το παρών στις προεκλογικές ζυμώσεις, προσφέροντας τις υπηρεσίες του, σαν στέλεχος του κόμματος, απ’ όπου αυτές ζητηθούν.

Πώς αλλάζουν τα πράγματα, τέσσερα χρόνια μετά, και τα χρίσματα και η κάθε είδους σχέση με ένα από τα μεγαλύτερα, τότε, κόμματα σήμερα μοιάζει με κατάρα… Μήπως φτάσαμε από το ένα άκρο στο άλλο;

Δείτε το βίντεο:

Δημοσιογράφος: Τη διάθεσή του να προσφέρει απ’ όποια θέση του ζητηθεί εξέφρασε ο πρώην υφυπουργός οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, Απόστολος Φωτιάδης, ενώ δήλωσε εμμέσως πλην σαφώς και το ενδιαφέρον του για το δήμο Αλεξανδρούπολης. Επίσης ο κ. Φωτιάδης υποστήριξε πως είναι ενεργός πολίτης και ενεργός στην πολιτική λέγοντας πως έχει τη διάθεση να ριχτεί στη μάχη της εκλογικής αναμέτρησης αν του το ζητήσει το κόμμα.

Απόστολος Φωτιάδης: Όπως έχω δηλώσει επανειλημμένως, είμαι ενεργός πολίτης και ενεργός στην πολιτική. Σαν στέλεχος του κόμματος, προσφέρω τις υπηρεσίες μου απ’ όπου αυτές μου ζητηθούν. Η Αλεξανδρούπολη έχει δήμαρχο, οι διαδικασίες για την εκλογή νέου δημάρχου είναι οι πάγιες που ακολουθούνται εδώ και δεκαετίες.

Δημοσιογράφος: Ο πρώην υφυπουργός οικονομικών δήλωσε πως θα δεχθεί οποιαδήποτε πρόταση συμμετοχής στα κοινά χωρίς να θέλει να στοχοποιήσει κάποια συγκεκριμένη θέση.

Απόστολος Φωτιάδης: Αυτό που λέω είναι ότι εάν το κόμμα κρίνει, απ’ οποιαδήποτε θέση κρίνει, εγώ θα δεχθώ την οποιαδήποτε πρόταση.

Ρεπορτάζ που προβλήθηκε στις ειδήσεις της Δέλτα Τηλεόρασης την Τετάρτη 17/3/2010 (δήμαρχος Αλεξανδρούπολης τότε ήταν ο κ. Αλεξανδρής).