πάμε μπροστά

Παρασκευή

18

Απρίλιος 2014

0

ΣΧΟΛΙΑ

Αίτημα προσκόμισης εγγράφων για το δημοτικό ραδιόφωνο Φερών από τον κ. Χρήστο Κατσαντούρα

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία Ανεπίσημα Πρακτικά, Δημοτικές Επιχειρήσεις, Δημοτικό Ραδιόφωνο Φερών, Δημοτικού Συμβουλίου, Δημοτικών Συμβούλων, Διαφάνεια, Μεγάλα θέματα δήμου, Φωτογραφίες/Γραφικά, Χρήστος Κατσαντούρας

Δημοτικός Σύμβουλος παράταξης "Πόλη Και Πολίτες"

Δημοτικός Σύμβουλος παράταξης “Πόλη Και Πολίτες”

Αίτημα προσκόμισης εγγράφων για το δημοτικό ραδιόφωνο Φερών υπέβαλλε προς τον πρόεδρο της “Ιδιόμορφης Δημοτικής Επιχείρησης Ραδιοφωνίας Φερών”, κ. Ιωάννη Φαλέκα, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Πόλη & Πολίτες” κύριος Χρήστος Κατσαντούρας.

Στην επιστολή του, την οποία μας απέστειλλε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την Πέμπτη 17/4/2014, αναφέρονται τα ακόλουθα:

Προς Δήμο Αλεξανδρούπολης
Πρόεδρο Ιδιόμορφης Δημοτικής Επιχείρησης
Ραδιοφωνίας Φερών κ. Ιωάννη Φαλέκα
(μέσω του Προέδρου του Δ.Σ. Αλεξ/πολης)
ΕΝΤΑΥΘΑ

Θέμα: Παροχή Στοιχείων

Αξιότιμε κύριε πρόεδρε και συνάδελφε,

Στις 31/3/2014 και εν όψει συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης του θέματος “Επιχορήγηση Δημοτικής Επιχείρησης Ραδιοφωνίας Φερών” σας ζήτησα όλα τα οικονομικά στοιχεία όπως αυτά συντάχθηκαν από τον ορκωτό λογιστή κ. Βασίλειο Βαρλάμη και κατατέθηκαν στον επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου και αφορούν το Δημοτικό Ραδιόφωνο.

Ο λογιστής της Δημοτικής Επιχείρησης στον οποίο με παραπέμψατε για τη χορήγηση των στοιχείων, κ. Τζίμας Ιωάννης (σε επικοινωνία μου μαζί του) μου δήλωσε ότι δεν έχει τέτοια στοιχεία στην κατοχή του.

Μετά τα παραπάνω, κάνοντας χρήση του σχετικού μου δικαιώματος που πηγάζει από τον Κανονισμό Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης, παρακαλώ να μου χορηγήσετε όλα τα σχετικά στοιχεία σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή.

Ο Αιτών,

Χρήστος Κατσαντούρας
Δημοτικός Σύμβουλος Αλεξ/πολης

Το έγγραφο φέρει αριθμό πρωτοκόλλου 18686 της 1/4/2014. Ο κ. Κατσαντούρας εκφράζει την απορία του γιατί έχουν παρέλθει 17 ημέρες (σήμερα 18) από τη μέρα του γραπτού αιτήματος και τα στοιχεία δεν του έχουν ακόμη χορηγηθεί, παρότι αυτά (έκθεση ορκωτού λογιστή Βαρλάμη) υπάρχουν αυτούσια και μπορούν να δοθούν χωρίς να χρειάζεται ούτε χρόνος, ούτε κόπος.

Ο κ. Φαλέκας, πάντως, στο ΔΣ της Τετάρτης 16/4/2014 υποσχέθηκε δημόσια ότι τα στοιχεία θα χορηγηθούν εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος και πάντως ΠΡΙΝ τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μάη.

Είδωμεν.

Αίτημα Προσκόμισης Στοιχείων για Δημοτικό Ραδιόφωνο Φερών από τον κ. Χρήστο Κατσαντούρα την 1/4/2014

Αίτημα Προσκόμισης Στοιχείων για Δημοτικό Ραδιόφωνο Φερών από τον κ. Χρήστο Κατσαντούρα την 1/4/2014 (κλικ για μεγέθυνση)

========================

Υ.Γ. Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια τον κ. Χρήστο Κατσαντούρα για τα καλά του λόγια και τη στήριξη αυτής της ιστοσελίδας σε περιόδους που δεχόταν κριτική από τη δημοτική αρχή, συμβούλους όλων των παρατάξεων και δημοσιογράφους για τις… λεπτομερείς απομαγνητοφωνήσεις… Δημοτικοί σύμβουλοι σαν τον κ. Κατσαντούρα τιμούν τους ψηφοφόρους τους και ασκούν διοίκηση ή εποικοδομητική κριτική στη δημοτική αρχή, βοηθώντας τη στο δύσκολο έργο της.