πάμε μπροστά

Κυριακή

20

Απρίλιος 2014

0

ΣΧΟΛΙΑ

Όλα έτοιμα για την κατάθεση του συνδυασμού, στιγμές χαλάρωσης στην παράταξη Τζανίδη

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία αλλάΖΟΥΜΕ τώρα, Δημοσιεύματα, Δημοτικές Εκλογές, Ιστοσελίδες, Μεγάλα θέματα δήμου, Παρατάξεις, Φωτογραφίες/Γραφικά

ΜοιράΖΟΥΜΕ αντιδημαρχίες τώρα (Μ. Παρασκευή, 18/4/2014, Passado Cafe Bar)

ΜοιράΖΟΥΜΕ αντιδημαρχίες τώρα (Μ. Παρασκευή, 18/4/2014, Passado Cafe Bar)

Με υπερπλήρες το ψηφοδέλτιο (ήδη διώχνει κόσμο που ακόμα συρρέει να εκδηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής μετά και την ξεκάθαρη θέση του κατά του χρυσού) και λίγες ώρες μόλις πριν την ανακοίνωσή του, ο υποψήφιος δήμαρχος που αλλάΖΕΙ τώρα, o κ. Νίκος Τζανίδης, το γιόρτασε με την παρέα του, προχθές Μεγάλη Παρασκευή 18/4/2014, σε γνωστό μπαρ της πόλης.

Μήπως έχουν ήδη μοιραστεί ήδη… και οι αντιδημαρχίες σε κάποιους από τους εικονιζόμενους; Το έχει πει άλλωστε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ότι όλοι οι αντιδήμαρχοι της επιλογής του θα είναι γύρω στην ηλικία των 35 ετών… Ο καιρός θα δείξει!

αλλάΖΟΥΜΕ τώρα και τη Μεγάλη Παρασκευή - στιγμές χαλάρωσης από τα ηγετικά στελέχη της παράταξης Τζανίδη (Μ.Παρασκευή 18/4/2014, μετά τον καθιερωμένο εκκλησιασμό)

αλλάΖΟΥΜΕ τώρα και τη Μεγάλη Παρασκευή – στιγμές χαλάρωσης από τα ηγετικά στελέχη της παράταξης Τζανίδη (Μ.Παρασκευή 18/4/2014, “μετά τον καθιερωμένο εκκλησιασμό”, όπως λέει σε σχόλιό του φίλος της παράταξης) (κλικ για μεγέθυνση)

Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες! Η επίσημη προεκλογική περίοδος που άρχισε προχθές Μ. Παρασκευή, προβλέπεται το ίδιο ενδιαφέρουσα με την μέχρι πρότινος ανεπίσημη!

Για τα δημόσια link της πιο πάνω φωτογραφίας από φίλους της παράταξης, κάντε κλικ εδώ ή εδώ.

(σ.σ. το παραπάνω κείμενο εμπεριέχει σάτιρα – καταναλώστε με μέτρο – οι εξελίξεις για το πού θα καταλήξει αυτή η… προσπάθεια αναμένονται με ενδιαφέρον)