πάμε μπροστά

Παρασκευή

2

Μάιος 2014

0

ΣΧΟΛΙΑ

“Λευκή Νύχτα” σήμερα μέχρι τις 00:00 στην Καβάλα!

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία Δημοσιεύματα, Ιστοσελίδες, Φωτογραφίες/Γραφικά

"Λευκή Νύχτα" στην Καβάλα σήμερα Παρασκευή 2/5/2014

“Λευκή Νύχτα” στην Καβάλα σήμερα Παρασκευή 2/5/2014

Στην Καβάλα είναι ακόμα ανοικτά τα καταστήματα σήμερα. “Λευκή Νύχτα” ονομάζεται η δραστηριότητα, με τα καταστήματα να μένουν ανοικτά μέχρι τις 00:00 για μία ημέρα.
Αντίστοιχη πρόταση είχα κάνει κάποτε σε φίλο, διαφημιστή, συμμετέχοντα στη δράση του εμπορικού συλλόγου με τίτλο “Alexandroupolis Shopping Festival”, αλλά μου είχε πει ότι οι έμποροι της πόλης μας δεν έδειξαν διάθεση να υλοποιηθεί κάτι αντίστοιχο.

Δε γνωρίζω αν έχει αλλάξει κάτι σήμερα, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να γίνει στην πόλη μας, μέσα στο καλοκαίρι, αυτό το πείραμα. Πείραμα που στις Ράχες Ικαρίας είναι κανόνας, με τα καταστήματα να ανοίγουν μεσημέρι και να μένουν ανοικτά μέχρι αργά το βράδυ!

"Λευκή Νύχτα" στην Καβάλα σήμερα Παρασκευή 2/5/2014

Στόχος των διοργανωτών είναι να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για την διεξαγωγή μιας γιορτής για την πόλη, μιας γιορτής στην οποία θα συμμετέχουν όλοι όσοι δώσουν το παρόν, είτε Καβαλιώτες είτε επισκέπτες από γειτονικές πόλεις και χώρες (με την πληρότητα των ξενοδοχείων, όχι μόνο σήμερα αλλά και μέχρι τις 6 Μαΐου, να έχει αγγίξει το 100%!) Άλλωστε η σημερινή «Λευκή Νύχτα» θα διαφέρει από κάθε άλλη αντίστοιχη διοργάνωση που έλαβε χώρα σε οποιοδήποτε άλλο μέρος της χώρας, μιας και πέραν από την διεύρυνση του ωραρίου ως τις 12 τα μεσάνυχτα θα υπάρξουν και πολλές άλλες μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, οι οποίες αναμένεται να δώσουν ένα ξεχωριστό χρώμα και μια νότα αισιοδοξίας στην Καβάλα και τους κατοίκους της.

Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Τα πρώτα events θα ξεκινήσουν από τις 18:00, ενώ στις 19:30 η μπάντα του δήμου θα διασχίσει την (πεζοδρομημένη από τον Άγιο Παύλο έως το κατάστημα του Ανανιάδη) οδό Ομονοίας, δίνοντας και επίσημα το σύνθημα για την έναρξη της «Λευκής Νύχτας».

Από εκεί και πέρα, στις 20:00 θα ξεκινήσουν τα δρώμενα από την Δημοτική Σχολή χορού στο ύψος της Τράπεζας Πειραιώς στην οδό Ομονοίας, ενώ στις 21:00 την σκυτάλη θα πάρει το Kavalatino για ένα ξεχωριστό latin party. Νωρίτερα -και συγκεκριμένα στις 20:30- η Νεολαία Εθελοντισμού και Ανάπτυξης Καβάλας θα δώσει την δική της παράσταση χορού zumba, στο ύψος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας.

Εκδηλώσεις, όμως, θα διεξαχθούν και στον Άγιο Νικόλαο (Συναυλία με τη συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου Καβάλας και του Δημοτικού Ωδείου, στην οδό Κριεζή), ενώ από τις 19:30 ως τις 24:00 οι πεζόδρομοι και η οδός Ομονοίας θα μετατραπούν σε χώρους διεξαγωγής ενός μεγάλου πάρτι, με events από τους Κρόκο και Λίνο, street show, facepainting, καρικατουρίστες, ζογκλέρ, ζωντανά αγάλματα, αόρατους ανθρώπους, ξυλοπόδαρους, σόου με νάνο και κούκλες muppet show.

"Λευκή Νύχτα" στην Καβάλα σήμερα Παρασκευή 2/5/2014

“Λευκή Νύχτα” στην Καβάλα σήμερα Παρασκευή 2/5/2014

Πηγή: https://www.kavalapress.gr/