πάμε μπροστά

Τετάρτη

7

Μάιος 2014

0

ΣΧΟΛΙΑ

Ο κ. Νίκος Τζανίδης πλήρωσε εισητήριο. Εσύ; Απόδειξη! [Βίντεο]

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία αλλάΖΟΥΜΕ τώρα, Αρχεία βίντεο, Δελτία Τύπου, Δημοσιεύματα, Δημοτικές Εκλογές, Ιστοσελίδες, Λαμπάκης Ευάγγελος, Μεγάλα θέματα δήμου, Παρατάξεις, Πασχάλης Δρακόπουλος, Στελεχών παράταξης "μαζί Πάμε Μπροστά", Συνεντεύξεις, Τζανίδης Νικόλαος, Φωτογραφίες/Γραφικά

Εθνικός-Ολυμπιακός (τελικός πρωταθλήματος βόλεϊ Σαββάτου 3/5/2014)Ευτυχώς δεν πέταξα το απόκομμα, το βρήκα τσαλακωμένο σε μια τσέπη μου (όπως και ο κ. Τζανίδης στο χθεσινό debate) και το παρουσιάζω σήμερα σκαναρισμένο, μήπως και αποφύγω, κι εγώ, την αμφισβήτηση για το αν ενισχύω τον ιστορικό σύλλογο ή όχι.

Δυστυχώς φτάσαμε στο σημείο να αναγκάζεται ένα ιστορικό σωματείο να εκδώσει δελτίο τύπου για να αποκαταστήσει την αλήθεια εξαιτίας μίας ατυχούς στιγμής… “αντιπολίτευσης” του υποψηφίου δημάρχου Αλεξανδρούπολης, κ. Νίκου Τζανίδη… Απ’ όλα τα θέματα που θα μπορούσε να θίξει επέλεξε… το εισητήριο του τελικού στον Εθνικό και μία απευθείας ανάθεση στη ΔΕΥΑΑ σε εταιρεία συμφερόντων Τοψίδη-Σταυράκογλου, για να τα μαζέψει άρον-άρον μετά την τηλεφωνική παρέμβαση του τελευταίου…

Ας ωριμάσει λίγο και ας επανέλθει μετά από 5 χρόνια… Ίσως τότε να έχει πραγματικά νέες ιδέες…

Εισητήριο τελικού πρωταθλήματος βόλεϊ Σαββάτου 3/5/2014 μεταξύ Εθνικού-Ολυμπιακού

Δείτε το βίντεο με το απόσπασμα της αναφοράς Τζανίδη στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και την κριτική του στον δήμαρχο κ. Βαγγέλη Λαμπάκη:

Διαβάστε το δελτίο τύπου που εξέδωσε σήμερα Τετάρτη 7/5/2014 ο Εθνικός, μετά το χθεσινό debate των υποψηφίων δημάρχων Αλεξανδρούπολης στη Δέλτα Τηλεόραση:

===============

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παίρνοντας αφορμή από τα όσα ακούστηκαν σε τηλεοπτική εκπομπή της 6/5/2014 με τους υποψήφιους Δημάρχους και αναφέρονταν στην ομάδα του Εθνικού, το ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης δηλώνει τα εξής:

  1. Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης δεν επιθυμεί να συμμετέχει σε οποιαδήποτε πολιτική αντιπαράθεση, εφόσον δεν θίγεται το όνομα και η ιστορία της ομάδας.
  2. Αναφορικά με τον αν ο Δήμαρχος κ. Λαμπάκης κόβει εισιτήριο για να παρακολουθήσει αγώνες βόλλεϋ, δηλώνουμε, ότι ο Δήμαρχος αν και είναι ο πρώτος που αγοράζει κάρτες διαρκείας, ωστόσο επί σειρά ετών στήνεται στην ουρά με τους υπόλοιπους θεατές και σε κάθε αγώνα αγοράζει εισιτήριο.
  3. Όταν για πρώτη φορά εξασφαλίσαμε τη συμμετοχή μας σε Ευρωπαϊκούς αγώνες μετά από 32 χρόνια, η Διοίκηση του ΤΑΑ επισκέφθηκε, όπως ήταν φυσιολογικό τον Δήμαρχο κ. Λαμπάκη και του εξέθεσε μια σειρά προβλημάτων που αφορούσαν κυρίως παρεμβάσεις – βελτιώσεις και κατασκευές που έπρεπε να γίνουν στο Κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» (κατασκευή πρόσθετων κερκιδών, βελτίωση φωτισμού, αποδυτήρια κλπ) και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ο κ. Λαμπάκης χωρίς κανέναν ενδοιασμό αποδέχτηκε τα αιτήματα και ξεκίνησε αμέσως τις εργασίες και έτσι κατέστη δυνατή η συμμετοχή μας σε Ευρωπαϊκούς αγώνες.

Πηγή δελτίου τύπου: gatzoli.gr