πάμε μπροστά

Δευτέρα

19

Μάιος 2014

0

ΣΧΟΛΙΑ

Δημήτρης Δημητριάδης: “Ο χρόνος δεν ήταν αρκετός”. Είναι όμως έτσι;

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία Αρχεία βίντεο, Δήμος και Δημότες, Δημοτικές Εκλογές, Μεγάλα θέματα δήμου, Παρατάξεις, Πασχάλης Δρακόπουλος, Στελεχών παράταξης "μαζί Πάμε Μπροστά"

Δήμος & Δημότες - Απόστολος ΦωτιάδηςΗ καθυστερημένη δημιουργία των δημοτικών παρατάξεων φταίει, κατά τον υπεύθυνο επικοινωνίας της παράταξης “Δήμος & Δημότες” κ. Δημήτρη Δημητριάδη, σύμφωνα με όσα είπε στο MaximumFM 93,6 πριν από λίγο.

Τα πράγματα δεν είναι όμως ακριβώς έτσι.

Ας μιλήσουμε για την παράταξη “Δήμος και Δημότες” του κ. Δημητριάδη. Να θυμίσω ότι ο κ. Απόστολος Φωτιάδης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του επίσημα στο Grecotel την 1η Δεκεμβρίου 2013 (πεντέμιση μήνες πριν τις εκλογές) ενώ είχε ανακοινώσει την πρόθεσή του να κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος ήδη από τα μέσα Ιουνίου (20/6/2013 δημοσιεύτηκε η “Διακήρυξη της Δημοκρατικής Κίνησης Πολιτών Δήμος & Δημότες”  – ακούστε και συνέντευξη του κ. Ανδρέα Καφετζή για το θέμα την 2/7/2013 στο MaximumFM), ενώ είχε δώσει συνέντευξη και στη Δέλτα Τηλεόραση και το Σταύρο Αποστολίδη την 30/7/2013.

Είχε, λοιπόν, έντεκα μήνες στη διάθεσή του ο κ. Φωτιάδης και η ομάδα του.

Δε φταίει ο χρόνος που δεν ήταν αρκετός, λοιπόν, κ. Δημητριάδη. Όπως μας έλεγαν και οι καθηγητές μας στο πανεπιστήμιο, δε φταίει ο χρόνος, φταίει η διαχείρισή του (όταν παραπονιόμασταν στις εξεταστικές περιόδους ότι δεν προλαβαίναμε να επιλύσουμε τα θέματα των εξετάσεων).

Απόστολος Φωτιάδης, υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης

Απόστολος Φωτιάδης, υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης

Το πρόβλημα ήταν στην επιλογή του προσώπου του επικεφαλής, στον απαξιωμένο πολιτικό χώρο από τον οποίο προερχόταν ο πρώην υπουργός κ. Φωτιάδης, στην καθυστερημένη και αδύναμη σύνθεση του ψηφοδελτίου (στηριγμένη σε στελέχη του κύκλου του πρώην δημάρχου κ. Αλεξανδρή και της ΜΚΟ Πολιτεία Θράκης), στην αντιπολιτευτική τακτική που επικεντρώθηκε σε λάθος σημεία, στον αρνητισμό που εξέπεμπε η παράταξη (“αντι-Λαμπακισμό” και όχι πρόταξη προτάσεων που να έδιναν ελπίδα αλλαγής προς το καλύτερο στους συνδημότες μας), στις θολές σας αρχικά θέσεις για το θέμα των χρυσωρυχείων που ξεκαθάρισαν μετά από πιέσεις, στην εκτίμηση των δημοτών στις φιλότιμες προσπάθειες (με αρκετά λάθη, φυσικά) του νυν δημάρχου (παρά την γενική αίσθηση αδυναμίας ηγετικών στελεχών του επιτελείου του), και άλλα…

Είναι νωρίς για απολογισμό, χρειάζεται σκληρή αυτοκριτική απ’ όλους, πρέπει η αντιπολίτευση να ανασυνταχτεί και να λειτουργήσει όπως επιβάλλεται, ελέγχοντας, προτείνοντας, συναινώντας για να πάει μπροστά ο δήμος μας και να αλλάξει προς το καλύτερο η πόλη μας στα επόμενα 5 χρόνια. Μακάρι να βοηθήσει σε αυτό και η καταμέτρηση των σταυρών και να εκλεγούν νέοι άνθρωποι με ικανότητες και όρεξη.

=========================

Ακούστε τις σημερινές δηλώσεις Τάκη Δημητριάδη στο Δημήτρη Κολιό:

Δείτε την εκπομπή “Η ΣΥΝ-Είδηση του Πολίτη” της Δέλτα Τηλεόρασης όπως προβλήθηκε την 30/07/2013 ώρα 22:08. Σε αυτήν προσκεκλημένος ο πρώην βουλευτής και υφυπουργός κ. Απόστολος Φωτιάδης (και μετέπειτα υποψήφιος δήμαρχος), μίλησε μεταξύ άλλων για την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος στις δημοτικές εκλογές του Μάη 2014.

Παρακολουθείστε την ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Αλεξανδρούπολης, κ. Απόστολου Φωτιάδη στην πανηγυρική πρώτη συγκέντρωση της δημοτικής παράταξης “Δήμος και Δημότες” στο ξενοδοχείο Grecotel Egnatia την Κυριακή 01/12/2013 και ώρα 19:00: