πάμε μπροστά

Δευτέρα

19

Μάιος 2014

0

ΣΧΟΛΙΑ

Εκτιμήσεις κατανομής εδρών από το Βασίλη Τσιρτσίδη (Maximum FM 93,6)

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία αλλάΖΟΥΜΕ τώρα, ΑΝΑ.Σ.Α. Για Την Αλεξπολη, Δήμος και Δημότες, Δημοτικές Εκλογές, Λαϊκή Συσπείρωση, Μεγάλα θέματα δήμου, Ν.Ε.Ο.Ι. Άνθρωποι, Παρατάξεις, Πόλη και Πολίτες

Maximum FM 93,6 logoΠέτυχε το στόχο του ο Νίκος Τζανίδης. Εξελέγη δημοτικός σύμβουλος. Τα επόμενα 5 χρόνια θα δούμε σε ποιούς αγώνες ενάντια στα χρυσωρυχεία, το κυάνιο, το αρσενικό και τα ανοικτά ορύγματα θα είναι δίπλα (ή πίσω) μας.

Συγχαρητήρια και στο συνδυασμό “Ν.Ε.Ο.Ι. Άνθρωποι” που όπως φαίνεται καταφέρνει να εκλέξει ένα δημοτικό σύμβουλο. Άδικη η κατανομή εδρών στις Φέρες για τον πρώτο συνδυασμό, λόγω μονοεδρικής Τραϊανούπολης και εκλογής του δημάρχου από την πρώτη Κυριακή (οπότε πέφτει και το εκλογικό μέτρο δίνοντας από 1 έδρα στις μικρές παρατάξεις στην Αλεξανδρούπολη και 1 έδρα παραπάνω στις Φέρες στον κ. Φωτιάδη).

Εκτίμηση κατανομής εδρών στο Δήμο Αλεξανδρούπολης από το Βασίλη Τσιρτσίδη στο MaximumFM 93,6 (πριν λίγο, σήμερα Δευτέρα 19/5 ώρα 08:08):

  • 1 έδρα η “Ν.Ε.Ο.Ι. Άνθρωποι” με τον κ. Γιαννόπουλο
  • 1 έδρα η “αλλάΖΟΥΜΕ τώρα” με το Νίκο Τζανίδη
  • 4 έδρες η “ΑΝΑ.Σ.Α. για την Αλεξανδρούπολη” με τον Παύλο Μιχαηλίδη (3 έδρες στην Αλεξανδρούπολη και 1 στις Φέρες)
  • 4 έδρες η Λαϊκή Συσπείρωση με τον κ. Σάββα Δευτεραίο (3 έδρες στην Αλεξανδρούπολη – 1 έδρα στις Φέρες)
  • 6 έδρες ο “Δήμος & Δημότες” με τον κ. Απόστολο Φωτιάδη (4 έδρες στην Αλεξανδρούπολη και 2 στις Φέρες)
  • 25 έδρες η “Πόλη & Πολίτες” με τον κ. Ευάγγελο Λαμπάκη (23 έδρες στην Αλεξανδρούπολη, 1 έδρα στις Φέρες και την μοναδική έδρα στη μονοεδρική της Τραϊανούπολης)