πάμε μπροστά

Τρίτη

26

Αύγουστος 2014

0

ΣΧΟΛΙΑ

Προσωρινοί Πίνακες Αιτήσεων Δυνητικά Ωφελούμενων ΕΕΤΑΑ για βρεφικούς, παιδικούς, βρεφονηπιακούς σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία PDF, Δημοσιεύματα, Δημοτικές Επιχειρήσεις, Ιστοσελίδες, Πολυκοινωνικό

Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), Δράση "Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής"Δόθηκαν στη δημοσιότητα σήμερα Τρίτη 26/08/2014 οι προσωρινοί πίνακες αιτήσεων δυνητικά ωφελούμενων με πλήρη και ελλιπή φάκελο δικαιολογητικών για βρεφικούς, παιδικούς, βρεφονηπιακούς σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ).

Οι πίνακες αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ ανά νομό και αφορούν στη Δράση “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής” με χρηματοδότηση ΕΣΠΑ 2007-2013 από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού για την Περίοδο 2014-2015.

Ο αριθμός των παιδιών με πλήρη φάκελο δικαιολογητικών για το δήμο Αλεξανδρούπολης ανέρχεται στα 665 και ο αριθμός με ελλιπή φάκελο δικαιολογητικών στα 173.

Η τελική επιλογή των ωφελούμενων γυναικών θα γίνει μετά τη σύζευξη με τις δομές και την έκδοση των οριστικών πινάκων.

Κατεβάστε τους πίνακες απευθείας από την ιστοσελίδα του ΕΕΤΑΑ κάνοντας κλικ εδώ και επιλέγοντας το Νομό Έβρου ή απευθείας από το pamemprosta.org κάνοντας κλικ στους παρακάτω σύνδεσμους (για τους πίνακες του Δήμου Αλεξανδρούπολης):