πάμε μπροστά

Τετάρτη

27

Αύγουστος 2014

0

ΣΧΟΛΙΑ

Η αναβληθείσα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Τρίτης 26/8/2014… μετά τη λήξη της συνεδρίασης

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία Ανεπίσημα Πρακτικά, Δημοτικό Συμβούλιο, Δημοτικού Συμβουλίου, Ζωντανή Ενημέρωση, Ημερήσια Διάταξη

Αναρτούμε εκ των υστέρων τα λεγόμενα της έκτακτης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου της Τρίτης 26/08/2014. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στις 18:30.

Για τα πλήρη και επίσημα πρακτικά παρακαλούμε να απευθύνεστε στην γραμματεία του Προεδρείου του ΔΣ του Δήμου Αλεξανδρούπολης με αίτησή σας.

Ζητούμε συγγνώμη εκ των προτέρων για πιθανά ορθογραφικά και ουσιαστικά λάθη που θα προκύψουν. 
Περιμένουμε τα σχόλιά σας και τις παρατηρήσεις σας στο email μας, pamemprosta AT gmail.com.

=========

Το (θεωρητικά) τελευταίο δημοτικό συμβούλιο των απερχόμενων δημοτικών συμβούλων (η θητεία τους λήγει 31/8/2014), δεν πραγματοποιήθηκε τελικά λόγω μη επίτευξης απαρτίας.

26ο ΔΣ 26/8/2014 - Αναβολή λόγω μη απαρτίας

Παρόντες στις 18:30 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου οι κ.κ. Μαυρίδης, Σπηλιοτόπουλος, Ουζουνίδης, Μυτιληνός, Αδαμάκης, Γερακόπουλος, Λασκαράκης, Μπίκος, Λασκαράκης, Θυμιανίδης, Βραχιόλογλου, Φαλέκας, Δουνάκης, Γκότσης, Σεφεριάδης, Βαμβακερός, Ξανθόπουλος, Κατσαντούρας και Ρήγας.

26ο ΔΣ 26/8/2014 - Αναβολή λόγω μη απαρτίας

Στις 19:05 προσήλθε η κ. Τσονίδου-Σκεύα, όμως και πάλι δεν επιτεύχθηκε ο αριθμός των 21 συμβούλων που απαιτούνται για την έναρξη του Δ.Σ.

Απόντες τελικά από τη ματαιωθείσα συνεδρίαση ήταν οι κ.κ. Λαμπάκης (βρίσκεται στη Γερμανία), Ζητάκης, Κοζάρης, Κεσεσίδου, Ραπτόπουλος, Κογιομτζής, Γαλάνης, Καρυπίδης, Δημητριάδη, Κολχούρης, Δευτεραίος, Πεϊχαμπέρης και Τρέλλη.

26ο ΔΣ 26/8/2014 - Αναβολή λόγω μη απαρτίας

Παρόντες στην αίθουσα του Δ.Σ. ήταν και ο κ. Κάβουρας (από υπηρεσιακούς παράγοντες), ο κ. Βαρλάμης, ορκωτός λογιστής του δήμου και η κ. Όλγα Βρεττοπούλου, νέα πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης.

Η συνεδρίαση αναβλήθηκε για την επόμενη μέρα και ίδια ώρα, Τετάρτη 27/8 στις 18:30.