πάμε μπροστά

Πέμπτη

28

Αύγουστος 2014

0

ΣΧΟΛΙΑ

Ελπίδες για ουσιαστική παρουσία της Δημοτικής Κοινότητας στα αυτοδιοικητικά

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία Αρχεία βίντεο, Δημοτική Κοινότητα Αλεξ/πολης, Δημοτική Κοινότητα Φερών, Κοινότητες

Όλγα Βρετοπούλου, πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης

Όλγα Βρετοπούλου, πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης

Νέο ξεκίνημα για τη Δημοτική Κοινότητα Αλεξανδρούπολης στα χέρια της δραστήριας προέδρου κ. Όλγας Βρετοπούλου και των νεοεκλεγέντων συμβούλων.

Μακάρι να μπορέσουν να δώσουν πνοή στον μέχρι σήμερα ανούσιο αυτό Καλλικρατικό θεσμό (που περιορίστηκε στις προεγκρίσεις αδειών καταστημάτων και σε ευχολόγια για την υλοποίηση διάφορων έργων και παρεμβάσεων στην περιοχή μας).

Έτσι κι αλλιώς ο ρόλος τους είναι γνωμοδοτικός σε πολλά θέματα, αλλά με δράσεις, ενεργητικότητα, διαφάνεια, δημοσιότητα και εθελοντισμό πολλά μπορούν να αλλάξουν στη μικρή μας πόλη.

Καλή θητεία σε όλους, ειδικά στους νέους από τους οποίους περιμένουμε να μη συμβιβαστούν αλλά να απαιτήσουν να αλλάξουν πολλά μέσα στους κόλπους της δημοτικής αρχής και να δράσουν με όλες τους τις δυνάμεις για το καλό όλων μας. Ο θεσμός της δημοτικής κοινότητας, άλλωστε, είναι ένα εν δυνάμει φυτώριο αυτοδιοικητικών στελεχών που μπορεί είτε να περάσουν απαρατήρητα είτε να αφήσουν τη σφραγίδα τους έντονη και στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου μετά από 5 χρόνια.

Θα είμαστε πάντα δίπλα στις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες, δημοσιοποιώντας τα θέματα που τους απασχολούν και απαιτούν επίλυση.

(Θα ήταν χρήσιμος ένας απολογισμός για απερχόμενες Δημοτικές, Τοπικές Κοινότητες και τους εκπροσώπους κοινοτήτων, πάντως… Η σιγή ιχθύος παραπέμπει σε πολυετή αδράνεια…)

Δείτε τις δηλώσεις της χθες, Τετάρτη 27/8/2014, στη Δέλτα Τηλεόραση: