πάμε μπροστά

Τρίτη

2

Σεπτέμβριος 2014

0

ΣΧΟΛΙΑ

Ανακοινώθηκαν οι οριστικοί πίνακες ωφελούμενων/επιλαχόντων/απορριπτέων ΕΕΤΑΑ για βρεφικούς, παιδικούς, βρεφονηπιακούς σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία PDF, Δημοσιεύματα, Δημοτικές Επιχειρήσεις, Ιστοσελίδες, Πολυκοινωνικό

Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), Δράση "Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής"Δόθηκαν στη δημοσιότητα χθες Δευτέρα 01/09/2014 οι οριστικοί πίνακες αιτήσεων των ωφελούμενων/επιλαχόντων/απορριπτέων για βρεφικούς, παιδικούς, βρεφονηπιακούς σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ).

Οι πίνακες αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ ανά νομό και αφορούν στη Δράση “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής” με χρηματοδότηση ΕΣΠΑ 2007-2013 από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού για την Περίοδο 2014-2015.

Για το δήμο Αλεξανδρούπολης ο αριθμός των ωφελουμένων παιδιών για φέτος ανέρχεται στα 576, ο αριθμός των επιλαχόντων στα 172, ενώ ελλιπή δικαιολογητικά είχε ο φάκελλος 216 παιδιών.

Οι ωφελούμενες/ωφελούμενοι θα πρέπει να αναζητήσουν τις εντολές τοποθέτησης στη δομή όπου έχουν επιλεγεί, προκειμένου να εγγράψουν το ή τα παιδιά τους μέχρι και τις 10/9/2014.

Κατεβάστε τους πίνακες απευθείας από την ιστοσελίδα του ΕΕΤΑΑ κάνοντας κλικ εδώ και επιλέγοντας το Νομό Έβρου ή απευθείας από το pamemprosta.org κάνοντας κλικ στους παρακάτω σύνδεσμους (για τους πίνακες του Δήμου Αλεξανδρούπολης):