πάμε μπροστά

Πέμπτη

18

Σεπτέμβριος 2014

0

ΣΧΟΛΙΑ

Ερωτήματα του κ. Φωτιάδη για το αν γνώριζε ο δήμαρχος ότι είχε τεθεί ήδη σε αργία ο κ. Αγγλιάς όταν τον πρότεινε για πρόεδρο του Δ.Σ. [ηχητικό]

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία Ηχητικά, Ορισμοί Αντιδημάρχων, Συνεντεύξεις, Φωτιάδης Απόστολος

Απόστολος Φωτιάδης, υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης

Απόστολος Φωτιάδης, επικεφαλής “Δήμος & Δημότες”

Ραδιοφωνική συνέντευξη παραχώρησε σήμερα Πέμπτη 18/9/2014 το πρωί στο Status 94,2 και το δημοσιογράφο κ. Σταύρο Αποστολίδη ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην παράταξη “Δήμος και Δημότες”.

Ο κ. Φωτιάδης είπε ότι θεσμική ευθύνη είναι του κ. δημάρχου να επιλέξει τους συνεργάτες του, όμως παρά την καθυστέρηση αποφάσεων το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο γιατί ο κ. δήμαρχος ήταν δέσμιος των προεκλογικών του δεσμεύσεων. Η παράταξή του είχε δηλώσει από το πρώτο Δ.Σ. ότι σέβεται τις επιλογές του δημάρχου και θα στηρίξει τις υποψηφιότητες που τους υπέδειξε.

Εξέφρασε την υποψία του ότι ο κ. δήμαρχος γνώριζε την απόφαση του γ.γ. της αποκεντρωμένης, του κ. Καρούντζου να τεθούν σε αργία οι 7 δημοτικοί σύμβουλοι πριν την ψηφοφορία προεδρείου και μελών των επιτροπών Οικονομικών και Ποιότητας Ζωής της Κυριακής 7/9/2014.

Η απόφαση του κ. Καρούντζου υπογράφηκε την 1/9/2014 και στις 3/9/2014 έφτασε ήδη στην Αλεξανδρούπολη. Ο κ. Φωτιάδης θεωρεί ότι είναι αδύνατον να μην ενημερώθηκε κάποιος στο δήμο από τον αρμόδιο υπάλληλο της Αποκεντρωμένης για το γεγονός ότι είχαν ήδη φτάσει από την Τετάρτη 3/9/2014 στην πόλη τα έγγραφα της αργίας.

Τόνισε ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι όταν ψήφιζαν προεδρείο την Κυριακή 7/9 αγνοούσαν την απόφαση του γ.γ., υποψιάζεται όμως ότι ο κ. δήμαρχος γνώριζε ότι ο κ. Αγγλιάς που πρότεινε ήταν ήδη σε αργία.

Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Αγγλιά και τα σχόλια του δημοσιογράφου Σταύρου Αποστολίδη στο Status 94,2 FM κάνοντας κλικ εδώ:

Απόστολος Φωτιάδης, Status Radio 94,2 Πέμπτη 18/9/2014